Acil bakar mısınız 😔

Yok ben çok konu paylaşmadım elde tutulur bir şeyim yok ki paylaşayım sadece insanların paylaşımlarını okuyorum o kadar canım Allah a sonsuz güveniyorum bakalım ne zaman kısmet olursa o zaman olur olmadı aşılama deneyecez mecbur
Biliyorum biz birbirimi çok iyi anlarız ben gerçekten Allah sonuz inaniyorum olur tabi bunu da biliyorum ama biz insanlar He deyince ol istiyoruz halıyle olmuyor bizim her zaman istediğimiz olmuyor maalesef beni bu sorudan nefret ediyorum senin çocuğun olmuyor mu dediklerinde alıp kafalarını duvara durasım geliyor 🤣
neden yapmıyosun ne beklıyosun dıyolardı bana da :D saolsunlar nasıl akıl ettılerse bunca zaman hakkaten neden durmusum ::D kek pişiriyoz sankı sur fırına cıksın 20 dk ya

neden yapmıyosun ne beklıyosun dıyolardı bana da :KK70: saolsunlar nasıl akıl ettılerse bunca zaman hakkaten neden durmusum ::KK70: kek pişiriyoz sankı sur fırına cıksın 20 dk ya
:KK70:Ben de diyorum ikizlere hamileyim her sorduklarinda anneminde dediği gibi bazıları çocuk doğurunca kendi kadınlarına bağlıyorlar ama hesaba katmadıkları bir şey var Allah isterse olur istemezse olmaz

Kızlar meraba. Daha önce de konu açmıştım. 23 kasım son adet tarihim. 5 aralık ilişkim oldu 3 defa içe boşalma oldu. 6 aralık da ella ertesi gün hapı kullandım. 10 aralık yine ilişkim oldu 2 defa içe boşalma oldu ama birşey kullanmadım. Şimdi adetim geçti hiç adet belirtim de yok. Beyaz akıntı varsonradan sarı oluyo bide göğüslerimde hassasiyet o kadar.. Neden olabilir sizce hamile kalmış olabilir miyim
Merhaba, 6 Aralıkta aldığınız ertesi gün hapı 5 aralıktaki ilişkilerden gebe kalmanızı engeller fakat daha sonra girdiğiniz 10 Aralıktaki ilişkiden korumaz. Gebelik testi yaptırmanızda fayda var

Back
X