Merhaba dün doktora gittim ve kalp atışı duyamadik yine 6 haftalık şuan ama doktor henüz erken duymak için cuma gel demişti ben salı gittim kanama olduğu için progestan kullanma artık kalp atışı da yok zaten sağlıksız bir gebelik vücut bunu atacak ağrılı bir şekilde attıktan sonra gel bakalım içerde parça kalmış mı dedi, çok üzüldüm baya ağladım anneme anlattım durumu annem 6 haftalık zaten erken kalp atışı için 2 aylık bile değil başka doktora gidelim hemen dedi ve başka doktora gittim farklı özel hastaneye ve gerçekten doktor fark ediyor bu sefer doktorum erkekti ama çok güzel konuştu kanama olabilir normal dedi karından baktı kalp atışı duyuldu sonra alttan muayene etti içimiz rahat olsun diye bu sefer de duyulmadı anne nabzı ile karıştı sanırım haftaya yine gel 9 haftaya kadar bekleyebiliriz kalp atışı duymak için henüz erken progestan kullanıma devam et bırakma 12. Haftaya kadar kullan folik asit kullanmaya devam et dedi diğer doktorun dediklerini anlattım neden hep olumsuz konuşmuz henüz erken herşey olabilir görünebilir ben nice hasta gördüm dedi haftaya salı tekrar gideceğim duyulmazsa düşük olacak o kesin ama umarım duyulur bu gittiğim doktorun ultrason cihazı bile çok kaliteliydi karından net görünüyordu herşey, ilk gittigim doktor hep alttan muayene ile baktı karından senin görünmüyor göstermiyor diyordu aslında makine kötü oldugu için görülmüyormuş iyiki farklı doktora gittim umudum hala var bol bol dua ediyorum