şuan moralim gerçekten çok bozuk kanama gibi bişi geldi ve kan verdim sonucu bekliyoruz ama sanırım düşük gerçekleşiyor dedi doktor bir ümit bekliyorum inşallah bebeim bizi bırakmaz
şuan moralim gerçekten çok bozuk kanama gibi bişi geldi ve kan verdim sonucu bekliyoruz ama sanırım düşük gerçekleşiyor dedi doktor bir ümit bekliyorum inşallah bebeim bizi bırakmaz
valla ben adetime 1 hafta kala yaptım 3 gün kala yaptım 1 gün geçti yaptım buraya attığım resimde de 3 gün geçmişti yaptım hatta ogün doktora da gitmiştim doktor göremedi ultrasonda kandan bakalım dedik kan değerlerimde 48.98 çıkınca hamilesiniz dedi doktor şükürler olsun yarın gidicem keseyi görmeye.benim ilk yaptığım test sizin ki gibi çıkmıştı bence var sizdede bebiş Allahın izniyle :)
Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın