• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız yardım

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
295
162
18
22
Merhabalar benim smearım sonucum cıkmıştı temizdi fakat bugün gelen lab sonucumu açamıyorum e nabızı alt üst ettim çıkmıyor fotoğrafını ekleyeceğim nerde gözüküyor ya da daha düşmedi mi bilen yardım edebilir mi

Eklentiler

• 7AA44E08-7243-4E1A-AA71-3EA3D1610288.webp
    7AA44E08-7243-4E1A-AA71-3EA3D1610288.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 56
Yüklenmemis olabilir patoloji sonucum cikmisti ve rapora tıkladığında bomboş bir sayfa açılıyordu.Doktorumdan öğrendim sonucu ,benzer bir durum olabilir belki de

Yüklenmemis olabilir patoloji sonucum cikmisti ve rapora tıkladığında bomboş bir sayfa açılıyordu.Doktorumdan öğrendim sonucu ,benzer bir durum olabilir belki de
Belkide birde saat 17.30da geldi e imza olmadığı icinde düsmemiş olabilir eğer düşmezse bende hastaneye gideceğim tesekkür ederim 🙏

Merhabalar benim smearım sonucum cıkmıştı temizdi fakat bugün gelen lab sonucumu açamıyorum e nabızı alt üst ettim çıkmıyor fotoğrafını ekleyeceğim nerde gözüküyor ya da daha düşmedi mi bilen yardım edebilir mi
Hastanenin laboratuvarina bak oradan bulabilirsin sana verilen numara ile

Yazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum

Yazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum😭
Neden çarşamba gideceksiniz şimdi gidin sonucu alın

A
Yazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum😭
Adana şehir hastanesi sonuç sorgulama yazın oradan çıkar hangi laboratuvar a bağlıysa hastane t.c ve barkod numarasıyla görürsün e Nabıza düşmeden önce orada görünuyor ben öyle yapardım çoğunlukla

Back
X