Hpv lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nzgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nzgl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
263
19
18
19
Kızlar merhabalar hpv testi yaptırdım 16 68 pozitif evliyim bu arada smear+ kolposkobi yapıldı temiz çıktı sadece enfeksiyon gözüküyor çocuk da düşünüyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol önerirsiniz lütfen yardım edin

Kızlar merhabalar hpv testi yaptırdım 16 68 pozitif evliyim bu arada smear+ kolposkobi yapıldı temiz çıktı sadece enfeksiyon gözüküyor çocuk da düşünüyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol önerirsiniz lütfen yardım edin
Çok geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış takibinizi jineonkolog yapmalı o sizi çocuk konusunda yönlendirmeli panik olmayın sakin olun hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsiniz iyi ve güvenebileceğiniz kendinizi yanında huzurlu hissedeceğiniz bir jinekolog onkolog bulun
Görmemişe döneriz uma ım

Ne kadar acımasızca yazmışsınız belki eşi çok daha önceki ilişkisinden kapmıştır önemli olan kimden nerden kaptığı değil kendine odaklanması
İşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.

İşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.
Kendisi tedavi oluyor

Çok geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış takibinizi jineonkolog yapmalı o sizi çocuk konusunda yönlendirmeli panik olmayın sakin olun hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsiniz iyi ve güvenebileceğiniz kendinizi yanında huzurlu hissedeceğiniz bir jinekolog onkolog bulun
Görmemişe döneriz uma ım
Jinekolok yok oturduğum yerde kadın doğuma gidiyorum sürekli

Jinekolok yok oturduğum yerde kadın doğuma gidiyorum süre
Nerede yaşıyorsunuz başka türlü zor kadın doğumcular jinekolog onkolog kadar donanımlı değiller sonucunuz temiz çıkmış eşiniz de tedavi oluyor acele etmenizi gerektirecek bir durum yok sakin olun

Erkeklerin çoğu taşıdığını bilmiyor

Konuşmak ne kadar kolay böyle dimi. Başınıza hiçbir zaman böyle şeyler gelmez umarım

Konuşmak ne kadar kolay böyle dimi. Başınıza hiçbir zaman böyle şeyler gelmez umarım
İnşallah gelmez. Burda nesi kötü dediklerimin. Adam hastaysa ya da kadın tedavi olacak sonra ilişkiye başlayacak. Ee diğer türlü yayılıyor bu hastalık.

Back
X