Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar acımasızca yazmışsınız belki eşi çok daha önceki ilişkisinden kapmıştır önemli olan kimden nerden kaptığı değil kendine odaklanmasıKocan aldatıyordur
Çok geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış takibinizi jineonkolog yapmalı o sizi çocuk konusunda yönlendirmeli panik olmayın sakin olun hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsiniz iyi ve güvenebileceğiniz kendinizi yanında huzurlu hissedeceğiniz bir jinekolog onkolog bulunKızlar merhabalar hpv testi yaptırdım 16 68 pozitif evliyim bu arada smear+ kolposkobi yapıldı temiz çıktı sadece enfeksiyon gözüküyor çocuk da düşünüyorum ne yapmam lazım nasıl bir yol önerirsiniz lütfen yardım edin
İşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.Ne kadar acımasızca yazmışsınız belki eşi çok daha önceki ilişkisinden kapmıştır önemli olan kimden nerden kaptığı değil kendine odaklanması
Onu sormuyorm hastalığı var o yüzden bağışıklığı düşük ve çıktıKocan aldatıyordur
Kendisi tedavi oluyorİşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.
Jinekolok yok oturduğum yerde kadın doğuma gidiyorum sürekliÇok geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış takibinizi jineonkolog yapmalı o sizi çocuk konusunda yönlendirmeli panik olmayın sakin olun hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsiniz iyi ve güvenebileceğiniz kendinizi yanında huzurlu hissedeceğiniz bir jinekolog onkolog bulun
Görmemişe döneriz uma ım
İşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlar
Nerede yaşıyorsunuz başka türlü zor kadın doğumcular jinekolog onkolog kadar donanımlı değiller sonucunuz temiz çıkmış eşiniz de tedavi oluyor acele etmenizi gerektirecek bir durum yok sakin olunJinekolok yok oturduğum yerde kadın doğuma gidiyorum süre
Erkeklerin çoğu taşıdığını bilmiyorİşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.
Konuşmak ne kadar kolay böyle dimi. Başınıza hiçbir zaman böyle şeyler gelmez umarımİşte kendine baksın adam alıp götürüyprsa araştırsın. Bir de kendinde hpv olan adam gidip niye tedavi olmadan evleniyor ki. Sağlığı çok daha önemli kadının. Valla bende olsa ben de direk eşimi suçlarım.
İnşallah gelmez. Burda nesi kötü dediklerimin. Adam hastaysa ya da kadın tedavi olacak sonra ilişkiye başlayacak. Ee diğer türlü yayılıyor bu hastalık.Konuşmak ne kadar kolay böyle dimi. Başınıza hiçbir zaman böyle şeyler gelmez umarım
Hmmm. Bilemiyorum. Eşim bu hastalığı bana geçirse sanırım soğurdum ondan. Ama başına gelmeyen bilemez tabi.Erkeklerin çoğu taşıdığını bilmiyor