Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide birde saat 17.30da geldi e imza olmadığı icinde düsmemiş olabilir eğer düşmezse bende hastaneye gideceğim tesekkür ederimYüklenmemis olabilir patoloji sonucum cikmisti ve rapora tıkladığında bomboş bir sayfa açılıyordu.Doktorumdan öğrendim sonucu ,benzer bir durum olabilir belki de
Hastanenin laboratuvarina bak oradan bulabilirsin sana verilen numara ileMerhabalar benim smearım sonucum cıkmıştı temizdi fakat bugün gelen lab sonucumu açamıyorum e nabızı alt üst ettim çıkmıyor fotoğrafını ekleyeceğim nerde gözüküyor ya da daha düşmedi mi bilen yardım edebilir mi
Doktor hastanenin sisteminde hangi görünüyor seninle nabızının düşmez patolojisi sonucu benim de düşmemiştidoktor gordu bende bende açamadım
çıkmadı bende ama doktor gördü ayrıntılı raporu valla bılemıcemDoktor hastanenin sisteminde hangi görünüyor seninle nabızının düşmez patolojisi sonucu benim de düşmemişti
Tamam onlar görür hastanenin sisteminden bakıyorlar sen göremezsinçıkmadı bende ama doktor gördü ayrıntılı raporu valla bılemıcem
Yazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorumHastanenin laboratuvarina bak oradan bulabilirsin sana verilen numara ile
Benimki görünüyor bu tahlil cıkmıyorPatoloji sonuçları görünmüyor
aynı şeyı söylüyoruz canım zatenTamam onlar görür hastanenin sisteminden bakıyorlar sen göremezsin
Yazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum
Neden çarşamba gideceksiniz şimdi gidin sonucu alınYazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum![]()
Fizik tedavi görüyorum da ben skyoloz icin cars onun icin gidecektim birde aile evindeyim öğrenci şehrindeki gibi pek rahat olamıyorumNeden çarşamba gideceksiniz şimdi gidin sonucu alın
Adana şehir hastanesi sonuç sorgulama yazın oradan çıkar hangi laboratuvar a bağlıysa hastane t.c ve barkod numarasıyla görürsün e Nabıza düşmeden önce orada görünuyor ben öyle yapardım çoğunluklaYazdım internete beni e nabıza attı nasıl yapacağım uyanır uyanmaz baktım yine cıkmamıs çarşamba gidicem hastaneye nasıl beklicem sabırla bilmiyorum![]()
Tesekkür ederim deneyeceğim simdiA
Adana şehir hastanesi sonuç sorgulama yazın oradan çıkar hangi laboratuvar a bağlıysa hastane t.c ve barkod numarasıyla görürsün e Nabıza düşmeden önce orada görünuyor ben öyle yapardım çoğunlukla