Acil bakar misiniz

Sabah yapacam canm senide insallah tutar
Ah ah eşimin spermleri problemli benim morfolojileri bozuk.
Bi kere doğal yolla kaldım tutunamadı düştü.
Şimdi tüp deniyoruz, özelde yaptirmadim devlette yaptırıyorum. Tüp bebek aletleri iyi olan hastanede deniyorum. Çuvalla parayi sokaga atmak istemedik riskli çünkü her türlü riski biliyorum.
Dua et bana aklına gelirsem. Ne yerdeyim ne gökteyim.

Ah ah eşimin spermleri problemli benim morfolojileri bozuk.
Bi kere doğal yolla kaldım tutunamadı düştü.
Şimdi tüp deniyoruz, özelde yaptirmadim devlette yaptırıyorum. Tüp bebek aletleri iyi olan hastanede deniyorum. Çuvalla parayi sokaga atmak istemedik riskli çünkü her türlü riski biliyorum.
Dua et bana aklına gelirsem. Ne yerdeyim ne gökteyim.
Ah canm seni iyi anliyorum bende yaptim tutmadi devlette parali bu sefer raporlu yapacam para yol cunku ama bide adet olmadim canm adetim geciyor ne bileyim kafam karisik nerde tedavi oluyorsun insallah bu sefer olacak canm

Ah canm seni iyi anliyorum bende yaptim tutmadi devlette parali bu sefer raporlu yapacam para yol cunku ama bide adet olmadim canm adetim geciyor ne bileyim kafam karisik nerde tedavi oluyorsun insallah bu sefer olacak canm
Süleymaniye de yapıyorum.
İnan bana devlet özel aynı. Özelde sadece o kadar paraya iyi davranıyorlar.
İlaçlar 3700 tuttu. Devlet raporu ile 1200 tl verdim.
İyi bi tedavi uyguluyorlar bakalim ins olur.
Doğal yolla kalabiliyorum. Ah eşimin spermlerinin sağlıklısı ile buluşsa hic tüp bebege gerek kalmayacak.
Ağla ağla nereye kadar ağlamakta çözüm değil. Rabbim inşallah bize hayırlı evlat nasip eder.

Doğal yolla kalabiliyorum. Ah eşimin spermlerinin sağlıklısı ile buluşsa hic tüp bebege gerek kalmayacak.
Ağla ağla nereye kadar ağlamakta çözüm değil. Rabbim inşallah bize hayırlı evlat nasip eder.
Aynen canm tek kendimiz rahatlattigimiz aglamak baska ne olacak ki

Bende adet olmadim beklemedeyim bende sorun var yumurtam dusuk rezerve denildi

Yasin kaç bu arada.
Hormon testlerinin bi nüshasını al mutlaka sakin almamazlik etme çok önemli bizim icin.

Vermiyorlar die bişey yok essek gibi verecekler. Yaşına göre daha yüksek amh ni merak ettim. Fsh hayıt otu ile düşüyor. Güvendiğin bi aktardan hayıt tohumu al.
Cay kaşığının ucuyla hayıt tohumu al, ez. Mutlaka ez ama icindeki etkin madde cikiyor.
Bir cay bardağı icme suyunda bir taşım kaynat asla fazla kaynatma.
15 dakka demle süz iç.
Düzenli yap iki ay. Nasıl düşürüyor fsh yi.
Bide incir kürü yap.

Vermiyorlar die bişey yok essek gibi verecekler. Yaşına göre daha yüksek amh ni merak ettim. Fsh hayıt otu ile düşüyor. Güvendiğin bi aktardan hayıt tohumu al.
Cay kaşığının ucuyla hayıt tohumu al, ez. Mutlaka ez ama icindeki etkin madde cikiyor.
Bir cay bardağı icme suyunda bir taşım kaynat asla fazla kaynatma.
15 dakka demle süz iç.
Düzenli yap iki ay. Nasıl düşürüyor fsh yi.
Bide incir kürü yap.
Yumurta kotu etki eder mi hersey kuandim canm oyle yoruldum ki yarin adet olmazsam test yapacam

Back
X