Acil bakar mısınız?

Eşimi aradım şuan da çalışıyor. Gel dersen gelirim dedi sağ olsun. Ama ben ne yapacaģımı bilmiyorum elim ayağım tutmuyor zaten. Korkuyorum ağrım olmadan sorun olur mu diye merak ediyorum çünkü hiç ağrım yok.

benim bildiğim nadir de olsa düşük ağrısız olabilir
ama siz daha önce de kanama geçirmişsiniz
her şey olabilir
çok mu uzak yerde eşiniz? izin alması sorun mu?

Kanama alanın var mıydı son kontrolde?
Bir de Progestan kullanmaya devam ediyor musun şuan ona rağmen mi kanama var ?Kanama leke gibi ve açık renk mi ?

Çok yogun ve koyu degilse korkma bacakları dik yat agır iş yapma ayağa çok kalkma wc harici eşin gelince de kontrole mutlaka gidin.
Progestan kullanıyorum ona rağmen geliyor açık renkli ve az az geliyor. Şuanda bacaklarımı kaldırıp uzandım ama içim rahat etmiyir en iyisi hastaneye gitmek heralde sağolun

Malesef göstermiyorlar. Daha önce hiç gece aramadım ama şuan devlet hastaneleri mi bakar
Özel hastanelerde nöbetci kadin dogum dr u yoktur büyük ihtimalle

En iyisi devlet hastanesine gitmek dogumevi gibi

Evet progestan kullanıyorum ona rağmen var 200 mg günde 2 sefer
Kanama çok degil sanırım öyle yazdın diye hatırlıyorum.Rahatsız edici boyuttaysa gece gitsen de ultrasondan bakıp iğne yaparlar duruma göre.Bir şekilde acilde doktoruna ulaşırlar.Ama eşin gelene kadar öyle iş miş yapma Can'ım hayırlısıyla biter inşallah tekrarlamaz.

benim bildiğim nadir de olsa düşük ağrısız olabilir
ama siz daha önce de kanama geçirmişsiniz
her şey olabilir
çok mu uzak yerde eşiniz? izin alması sorun mu?
Hayır sorun olmaz izin alması. Daha önce üstüne görme sanırım hiçbir kanama ve rahim açıklıgı yok dedi herşey normaldi.
Hastaneye gitmek en iyisi sağolun

Kanama çok degil sanırım öyle yazdın diye hatırlıyorum.Rahatsız edici boyuttaysa gece gitsen de ultrasondan bakıp iğne yaparlar duruma göre.Bir şekilde acilde doktoruna ulaşırlar.Ama eşin gelene kadar öyle iş miş yapma Can'ım hayırlısıyla biter inşallah tekrarlamaz.
Evet çok değil.
Inşallah sabah gelicek duruma göre bakacağım dayanamayıp gitmeyi düsünüyorum ama

Hayır sorun olmaz izin alması. Daha önce üstüne görme sanırım hiçbir kanama ve rahim açıklıgı yok dedi herşey normaldi.
Hastaneye gitmek en iyisi sağolun

sonucu buraya da yazın olur mu
sizi merak ederiz
Allah sağlık sıhhat versin inşallah, hem size hem bebişe

tamam herkesin özel hayatı var ama
bence kadın doğum uzmanı, kalp cerrahı gibi doktorların telefonları açık olmalı saat bu saat de olsa
erken doğum olur, düşük olur insan doktoruna ulaşabilmeli
benim doktorum tatile gideceği zaman bile o anki hamile hastalarını bir doktor arkadaşına emanet ederek gider
Ahh keşke arkadaşım ger doktor bu kadar düşünceli olsa 9 ay yol teptim gittim lanet kadına eşim ben kaç kere sordum doğuma gelirsiniz değil mi diye ger seferinde tabi ki gelicem dedi ağrım tuttu hastaneye gittik telefonu açıp saatte akşam 10 du gelemem dedi korkudan sancim gitti mi esim aile herkes şok oldu hastanede kimse yok düşün en son bir doktor geldi o sezeryana aldı ama ben o kadar kötü bir doğum geçirdim ki neyse utanmaz ertesi gün gelip bakmadı bile aşağıda odasında olduğu halde yani ne tipler var öyle telefonu falan da açan olmuyor fazla malesef

Ahh keşke arkadaşım ger doktor bu kadar düşünceli olsa 9 ay yol teptim gittim lanet kadına eşim ben kaç kere sordum doğuma gelirsiniz değil mi diye ger seferinde tabi ki gelicem dedi ağrım tuttu hastaneye gittik telefonu açıp saatte akşam 10 du gelemem dedi korkudan sancim gitti mi esim aile herkes şok oldu hastanede kimse yok düşün en son bir doktor geldi o sezeryana aldı ama ben o kadar kötü bir doğum geçirdim ki neyse utanmaz ertesi gün gelip bakmadı bile aşağıda odasında olduğu halde yani ne tipler var öyle telefonu falan da açan olmuyor fazla malesef

ya zaten bir şey söyliyeyim mi
kadınların merhametsizi erkeklerden bin beter oluyor bence (lütfen kimse üstüme atlayıp bana kadınlara böyle diyemezsin diye hakaret etmesin, gördüğüm - işittiğim tecrübelerden yola çıkarak yazdım)
suratsızı da daha suratsız

ya zaten bir şey söyliyeyim mi
kadınların merhametsizi erkeklerden bin beter oluyor bence (lütfen kimse üstüme atlayıp bana kadınlara böyle diyemezsin diye hakaret etmesin, gördüğüm - işittiğim tecrübelerden yola çıkarak yazdım)
suratsızı da daha suratsız
Kesinlikle kizim 5 yaşında şu anda çok sukur atlattık o günleri ama yolda hamile görsem kulaklarim uguldamaya başlıyordu gözlerim kararıyordu çok ciddi zor bir süreçten geçtim bu kadar merhametsiz olunur mu ama oluyorlar malesef Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşallah gele ki bu devirde çok azaldı ne yazık ki

bunu yapan kim allah askına hangi hastane hangi doktor ? Bilinçlendirin bari de kimse gitmesin lütfenn :(

Back
X