Gebeliğe Hazırlık Acil bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar. Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama kafamı kurcaliyor uykum kaçtı. Ben daha önce düşük yaptım ve kurtajdan sonra adetlerim 35 günde bir oldu. Düzensiz değil ama hep 35. günde oluyorum. Kurtajdan önce 28 günde bir oluyodum. Şimdi merak ettiğim şu eğer hamile kalirsam hamilelik haftam nasıl hesaplanicak bilginiz var mı acaba? Konum en azından cevabi alana kadar taşınmazsa sevinirim.. Tesekkurler.

Adetinin ilk gunune gore hesaplanır canim sonra da ultroson olcumunde haftasini ve gunumu soyler rahat olsun icin

Normalde son adet tarihine göre hesaplanıyor ama geç döllenme denen bir şey de var. Böyle durumlarda bebeğin gelişimine göre hesaplanıyor.Bende durum şuan öyle. Son gebelik tarihime göre hesaplansaydı, gebeliğim 2 hafta daha fazla olmalıydı ama geç döllenme sebebiyle 13 değil, 11 hafta olarak görülüyor.

Ne zaman düşük yaptın canım. Kürtajdan sonra ilk 6 aya kadar düzensizlik normal. Daha sonra eski gününe dönebilirsin büyük ihtimalle. Ben 28 günde bir oluyordum tam 28. Günde de adet belirtilerim vardı ama olmayacak gelmiyor diye stres oldum. 37. Günde ancak geldi. Kafana takma düzelir. İnternete baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…