- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunHayırlı olsunGayette belirgin
Dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Kan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin.Allah razı olsunregle bir gün var aşırı bel ağrısı olunca dayanamadım test aldım yaptım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunKan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin.![]()
Rica ederimTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versinRica ederimSağlıklı ilerlemesi için dua edeceğim, sen de bizi bilgilendir lütfen
Benimde iki düşügüm var biri kürtajlıBundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versin
Teşekkür ederim çok mutlu oluyorm henüz kan vermedimHayirli olsun canim
Çok zor çokBenimde iki düşügüm var biri kürtajlı( Sanırım bu konuda sizi en iyi anlayanlardan biri olabilirim.
![]()
Detaylı genetik test bile yapıldı bana... Çok şükür hamile kaldımÇok zor çokRabbim Bi daha yaşatmasn hsg çekildin mi
Ben de hepsini yaptırdım sadece rahim şekil farklılığı çıktı. Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizeDetaylı genetik test bile yapıldı bana... Çok şükür hamile kaldımBebekte gayet sağlıklı ilerliyor şimdilik ama sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum 2 kere (biri kürtajlı) olunca ister istemez korkuyla yaşıyorum.
İnşallah canımBen de hepsini yaptırdım sadece rahim şekil farklılığı çıktı. Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize![]()
Rica ederimSağlıklı ilerlemesi için dua edeceğim, sen de bizi bilgilendir lütfen
Canm baktın mı dünkü değer bu reglden Bi gün önce yaptırdmİnşallah canımBüyük merakla hcg sonucunu bekliyor olacağım.
Baya yüksek maşallah tü tüü tüü 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyo bu kanı verdikten 6 gün sonra keseyi en kötü ihtimalle görebilirsin. İstersen o gün için kadın doğuma randevu alCanm baktın mı dünkü değer bu reglden Bi gün önce yaptırdm
İnşallah teşekkür ederim canım seninki kaç çıkmıştıBaya yüksek maşallah tü tüü tüü 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyo bu kanı verdikten 6 gün sonra keseyi en kötü ihtimalle görebilirsin. İstersen o gün için kadın doğuma randevu alKeseden sonrası zaten kalp atışını bekleyeceksin...
7 Kasım 244.56 (regli tarihi) - 9 Kasım 599.65 çıkmıştı.İnşallah teşekkür ederim canım seninki kaç çıkmıştı
İlk değerim 970 3 gün sonra 1120 sağlıksız gebelik yaşıyorum yine galibaKan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin.![]()