Acil bakar mısınız?

Nurcihan33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
1.840
1.063
83
30
Merhaba bakar mısınız testime

Eklentiler

• IMG_20220110_185345.webp
    IMG_20220110_185345.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
Hayirli olsun canim

Allah razı olsun 🌼 regle bir gün var aşırı bel ağrısı olunca dayanamadım test aldım yaptım
Kan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin. 🥰

Rica ederim ❤️ Sağlıklı ilerlemesi için dua edeceğim, sen de bizi bilgilendir lütfen
Bundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versin

Bundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versin
Benimde iki düşügüm var biri kürtajlı :(( Sanırım bu konuda sizi en iyi anlayanlardan biri olabilirim. 😔😔

Çok zor çok 😰 Rabbim Bi daha yaşatmasn hsg çekildin mi
Detaylı genetik test bile yapıldı bana... Çok şükür hamile kaldım 😇 Bebekte gayet sağlıklı ilerliyor şimdilik ama sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum 2 kere (biri kürtajlı) olunca ister istemez korkuyla yaşıyorum.

Detaylı genetik test bile yapıldı bana... Çok şükür hamile kaldım 😇 Bebekte gayet sağlıklı ilerliyor şimdilik ama sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum 2 kere (biri kürtajlı) olunca ister istemez korkuyla yaşıyorum.
Ben de hepsini yaptırdım sadece rahim şekil farklılığı çıktı. Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize 🌼

Eklentiler

• Screenshot_20220111_110558.webp
    Screenshot_20220111_110558.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
Canm baktın mı dünkü değer bu reglden Bi gün önce yaptırdm
Baya yüksek maşallah tü tüü tüü 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyo bu kanı verdikten 6 gün sonra keseyi en kötü ihtimalle görebilirsin. İstersen o gün için kadın doğuma randevu al 🥰 Keseden sonrası zaten kalp atışını bekleyeceksin...

Baya yüksek maşallah tü tüü tüü 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyo bu kanı verdikten 6 gün sonra keseyi en kötü ihtimalle görebilirsin. İstersen o gün için kadın doğuma randevu al 🥰 Keseden sonrası zaten kalp atışını bekleyeceksin...
İnşallah teşekkür ederim canım seninki kaç çıkmıştı

Kan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin. 🥰
İlk değerim 970 3 gün sonra 1120 sağlıksız gebelik yaşıyorum yine galiba 😰

Back
X