- 28 Mayıs 2025
- 1.003
- 226
- 38
- 25
Canım aslında yarın sabah sağlık ocağından kan verip direkt baktırabilirsin çünkü Cannes’da yükselmeden idrarda belli olmuyorOnları bulamadım olurda regl günüme kadar bulursam denerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslında yarın sabah sağlık ocağından kan verip direkt baktırabilirsin çünkü Cannes’da yükselmeden idrarda belli olmuyorOnları bulamadım olurda regl günüme kadar bulursam denerim
İnşallah canımYarin sabah kaset testle deneyin birde.
O da pozitif çıkarsa gidip kan verin, hayirli haberler alirsiniz insallah![]()
Kan vermek istiyorum ama tam regl günümü beklemek istedimCanım aslında yarın sabah sağlık ocağından kan verip direkt baktırabilirsin çünkü Cannes’da yükselmeden idrarda belli olmuyor
Nasıl istersen canım durduk yere bidaha para verme diye demiştimKan vermek istiyorum ama tam regl günümü beklemek istedim
Regl iki gün kalmış yaparsan silik de olsa test çıkar zatenİnşallah canımama kaset test için erken değil mi
Hayir, ben 2 gebeligimide reglime 3 gun kala kaset testle öğrendimİnşallah canımama kaset test için erken değil mi
Var bence kan verip netlestirin inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 3629034 dünden beri üç farklı testi yaptım farklı markalarda ve hepsinde de gördüğünüz gibi silik çıkıyor sizce hamile miyim acil bakar mısınız ilk attığım en son yaptığın
Freely sakın güvenme iğrenç bir test ben 5 tane yaptım 5de pozitif çıktı kaset yaptim negatifti 4 gün sonrada adet olmustumRegl iki gün sonra
Testler ise biri Duratest biri vula biri freely diye bir marka
Hadi inşallahhh![]()
Çizgi görünüyor. Testin markası ne?Kızlar sizce pozitif mi adetime 3 gün var ?
Eki Görüntüle 3629321
Var gibi canim testin hangi markaKızlar sizce pozitif mi adetime 3 gün var ?
Eki Görüntüle 3629321
Freely erken testVar gibi canim testin hangi marka
Canim o yalanci pozitiflik verebiliyor awox yada laboquik yada predector testleriyle deneFreely erken test
Evet verdim aradan bir gün sonra regl iki gün kala verdim BtHcg 72,8 çıktıKan testi verdin mi canım?
Gözün aydın tebrik ederimEvet verdim aradan bir gün sonra regl iki gün kala verdim BtHcg 72,8 çıktırabbim tüm isteyenlere bu sevinci yaşatsın