Tekrar tekrar sordum imkansız diyor çok eminKorunmadığınız için düşük de olsa ihtimal var.
Bu belirtiler galiba kesin hamile olduğumu gösteriyorTekrar tekrar sordum imkansız diyor çok emin
Peki bu bahsettiğim akıntı soğan ve maydanoz suyundan mı olmuştur reglime 6 gün vardı içtiğimde. Göğsümü sıktım ilk kahve gibi sonra beyaz gelince acaba hamilelikle alakalı mı diye korktum sabah test yapacam ama aşırı stresliyimKesin hamilesiniz diyemem bunlar da zaten hamilelik belirtisi değil. İçe boşalma olmasa bile öncesindeki sıvı da az miktarda da olsa sperm olabiliyor o yüzden ihtimal düşük de olsa var dedim. Gününüz geçerse test yaptırırsınız.
Gidip test yaptırmaya ne dersin?Bu belirtiler galiba kesin hamile olduğumu gösteriyor
Olabilir etkilerini bilmiyorum bu kürlerin.Peki bu bahsettiğim akıntı soğan ve maydanoz suyundan mı olmuştur reglime 6 gün vardı içtiğimde. Göğsümü sıktım ilk kahve gibi sonra beyaz gelince acaba hamilelikle alakalı mı diye korktum sabah test yapacam ama aşırı stresliyim
Amacım düşürmek falan değil tepkiniz de haklısınız ama farkındaysanız yeterince korkuyorum ve sadece öğrenmek istedim bu belirtiler gebelikle ilgili mi diye yine de yorumunuz için teşekkür ederimHamileyseniz zaten isterseniz maydonoz tarlası yiyin istersrniz çörek otu denizinde yüzün o bebeğin tutacağı varsa naparsanız yapın düşmez.. ayrıca bebek varsa düşsün diye bi cana kıymaya çalışacağınıza ilişkinizde dikkatli olup korunun. Ayrıca hamile kalmak ta o kadar kolay değil. Hem korkuyosunuz ama hem de yapıyosunuz çok ilginç..
Şüpheniz varsa bence kan testi yaptırınbenim adet döngüsü 11. Gün korunmasız ilişkim oldu ama kesinlikle içe boşalma olmadı. Regl 4 gün kaldı ve tek belirtim sivilce benim sorum şu soğan suyu maydonoz suyu içtim ve çörekotu yedim 2 gün bunları yaptım ve kahverengi pembemsi bir akıntım oldu bugünde göğsümü sıktım ilk başta kahvemsi sıvı geldi sonrasında beyaz sıvı bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa stresten belirti aradığım için mi lütfen yargılamayın yeterince pişmanım ve çok korkuyorum
İçinize boşalma olmadı olay gerçekleştikten sonra hemen tekrar birliktelik olduysa belki ama olmadıysa yani kalıntı bile girmediyse imkansız mümkün değil boş yere stres yapmayın boşalma gerçekleştikten sonra hemen birliktelik olmadıysa amabenim adet döngüsü 11. Gün korunmasız ilişkim oldu ama kesinlikle içe boşalma olmadı. Regl 4 gün kaldı ve tek belirtim sivilce benim sorum şu soğan suyu maydonoz suyu içtim ve çörekotu yedim 2 gün bunları yaptım ve kahverengi pembemsi bir akıntım oldu bugünde göğsümü sıktım ilk başta kahvemsi sıvı geldi sonrasında beyaz sıvı bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa stresten belirti aradığım için mi lütfen yargılamayın yeterince pişmanım ve çok korkuyorum
Boşalma sonrası tekrar birleşme olmadı yaşadığım belirtilerden korkup tekrar sordum imkansız bunun stresini yapıp korkma dedi zaten dışarda oldu boşalma ama çok fazla korkup stres yaptım ve bu belirtiler olunca ister istemez korktum hala korkuyorum gerçi ama psikolojik galiba belirti aradığım için mi oluyor anlamıyorum tek regl Belirtim sivilce sürekli kafamda acaba dönüyorİçinize boşalma olmadı olay gerçekleştikten sonra hemen tekrar birliktelik olduysa belki ama olmadıysa yani kalıntı bile girmediyse imkansız mümkün değil boş yere stres yapmayın boşalma gerçekleştikten sonra hemen birliktelik olmadıysa ama
Açıkçası çok düşünüyorum kendimde surekli belirti arıyorum regl günüme kadar bekleyip öyle test yaptırsam daha iyi olur çünkü şuan cesaretim yokŞüpheniz varsa bence kan testi yaptırın
Strestendir sivilce adet öncesi olur zaten telaşlanmayınBoşalma sonrası tekrar birleşme olmadı yaşadığım belirtilerden korkup tekrar sordum imkansız bunun stresini yapıp korkma dedi zaten dışarda oldu boşalma ama çok fazla korkup stres yaptım ve bu belirtiler olunca ister istemez korktum hala korkuyorum gerçi ama psikolojik galiba belirti aradığım için mi oluyor anlamıyorum tek regl Belirtim sivilce sürekli kafamda acaba dönüyor
İnşallah öyledir yargılamadan eleştirmeden cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Teşekkür ederim çok teşekkür ederimStrestendir sivilce adet öncesi olur zaten telaşlanmayın
Ne demek rica ederim burda eleştirmek bana düşmez ben sorunuza cevap verdim sadeceİnşallah öyledir yargılamadan eleştirmeden cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Teşekkür ederim çok teşekkür ederim
Göğüsten sıvı geldiğini ilk kez duyuyorumbenim adet döngüsü 11. Gün korunmasız ilişkim oldu ama kesinlikle içe boşalma olmadı. Regl 4 gün kaldı ve tek belirtim sivilce benim sorum şu soğan suyu maydonoz suyu içtim ve çörekotu yedim 2 gün bunları yaptım ve kahverengi pembemsi bir akıntım oldu bugünde göğsümü sıktım ilk başta kahvemsi sıvı geldi sonrasında beyaz sıvı bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa stresten belirti aradığım için mi lütfen yargılamayın yeterince pişmanım ve çok korkuyorum
Hayırlı olsun yakında keseyi de görürsünüzbenim adet döngüsü 11. Gün korunmasız ilişkim oldu ama kesinlikle içe boşalma olmadı. Regl 4 gün kaldı ve tek belirtim sivilce benim sorum şu soğan suyu maydonoz suyu içtim ve çörekotu yedim 2 gün bunları yaptım ve kahverengi pembemsi bir akıntım oldu bugünde göğsümü sıktım ilk başta kahvemsi sıvı geldi sonrasında beyaz sıvı bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa stresten belirti aradığım için mi lütfen yargılamayın yeterince pişmanım ve çok korkuyorum
Allah korusun demeyin öyle nolurHayırlı olsun yakında keseyi de görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?