ACİL BAKAR MISINIZ??

hande tasdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
20
0
1
25
Korunmasız ilişki yaşadım ertesi gün hapı kullandım iki gün ara ara kanamam oldu adet olmam gereken zamanda adette oldum ilişkinin üstünden yaklaşık 16 gün geçti İki gündür kahverengi akıntım var başım ağrıyo arada hafif midem bulanıyo şuan yumurtlama dönemindeyim ondan mıdır yoksa kanda gebelik testi yaptırmalı mıyım ??

Ertesi gün hapı böyle durumlara sebebiyet verebliyor bazen hormonal sıkıntılar yani, Adette görmüşsünüz zaten gebe değilsiniz. İçiniz rahat değilse bi beta baktırın

Kan testi yaptırın

aa bizim özellerde test yapmak için muhakkak doktor muayenesi istiyorlar, doktorun istemesi gerekiyormuş testi
O neymiş öyle yahu
İstanbul da yaşıyorum tüm hastaneler de beta için kan vereceğim deyip belki 10 tane hastane de zilyon tane kan verdim
Burada da hiç duymadım doktor onayı iLe yapıldığını

O neymiş öyle yahu
İstanbul da yaşıyorum tüm hastaneler de beta için kan vereceğim deyip belki 10 tane hastane de zilyon tane kan verdim
Burada da hiç duymadım doktor onayı iLe yapıldığını
ben hiç beta için gitmedim doğrusu. ama bir kaç kez tiroid değerlerine bakılması gerekiyordu, önce muayene olmanız gerek dendi.

ben hiç beta için gitmedim doğrusu. ama bir kaç kez tiroid değerlerine bakılması gerekiyordu, önce muayene olmanız gerek dendi.
Bilemyorum ben özelde tiroid için gittiğimde de TSH için kan vereceğim deyip çokkkk baktırdım :)
Özeller böyle şeylere takılmaz çünkü onlar için önemli olan para.

Bilemyorum ben özelde tiroid için gittiğimde de TSH için kan vereceğim deyip çokkkk baktırdım :)
Özeller böyle şeylere takılmaz çünkü onlar için önemli olan para.
Allah Allah, ben neden her seferinde muayene ücreti verdim acaba -_- tepkim size değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…