- 9 Şubat 2022
- 20
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi hande tasdemir
-
Ertesi gün hapı böyle durumlara sebebiyet verebliyor bazen hormonal sıkıntılar yani, Adette görmüşsünüz zaten gebe değilsiniz. İçiniz rahat değilse bi beta baktırınKorunmasız ilişki yaşadım ertesi gün hapı kullandım iki gün ara ara kanamam oldu adet olmam gereken zamanda adette oldum ilişkinin üstünden yaklaşık 16 gün geçti İki gündür kahverengi akıntım var başım ağrıyo arada hafif midem bulanıyo şuan yumurtlama dönemindeyim ondan mıdır yoksa kanda gebelik testi yaptırmalı mıyım ??
Beta yı ne zaman yaptırmalıyımErtesi gün hapı böyle durumlara sebebiyet verebliyor bazen hormonal sıkıntılar yani, Adette görmüşsünüz zaten gebe değilsiniz. İçiniz rahat değilse bi beta baktırın
Hemen yaptırabilirsiniz zaten gebe değilsiniz %100 de içiniz rahat etsin yinede. 5 üzeri pozitiftir.Beta yı ne zaman yaptırmalıyım
Hemen yaptırabilirsiniz zaten gebe değilsiniz %100 de içiniz rahat etsin yinede. 5 üzeri pozitiftir.
Büyük ihtimal <1.20 gibi bir değer çıkacates
Kan testi yaptırınKorunmasız ilişki yaşadım ertesi gün hapı kullandım iki gün ara ara kanamam oldu adet olmam gereken zamanda adette oldum ilişkinin üstünden yaklaşık 16 gün geçti İki gündür kahverengi akıntım var başım ağrıyo arada hafif midem bulanıyo şuan yumurtlama dönemindeyim ondan mıdır yoksa kanda gebelik testi yaptırmalı mıyım ??
Sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz.Test için jinekolog muayenesi almama gerek var mı yoksa direkt danışmada mı söylemeliyim
Özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum evime daha yakın muayene almama gerek var mıSağlık ocağında da yaptırabilirsiniz.
Yok. Özele gidip danışma da beta için ver vericem demeniz yeterliTest için jinekolog muayenesi almama gerek var mı yoksa direkt danışmada mı söylemeliyim
Teşekkür ederimYok. Özele gidip danışma da beta için ver vericem demeniz yeterli
aa bizim özellerde test yapmak için muhakkak doktor muayenesi istiyorlar, doktorun istemesi gerekiyormuş testiYok. Özele gidip danışma da beta için ver vericem demeniz yeterli
aa bizim özellerde test yapmak için muhakkak doktor muayenesi istiyorlar, doktorun istemesi
O neymiş öyle yahuaa bizim özellerde test yapmak için muhakkak doktor muayenesi istiyorlar, doktorun istemesi gerekiyormuş testi
Siz özele gidip beta için kan vereceğinizi söyleyin 50-60 lira bir ücreti var özellerdeTest için izin vermezse anlayabilir mi gebelik olup olmadığını
ben hiç beta için gitmedim doğrusu. ama bir kaç kez tiroid değerlerine bakılması gerekiyordu, önce muayene olmanız gerek dendi.O neymiş öyle yahu
İstanbul da yaşıyorum tüm hastaneler de beta için kan vereceğim deyip belki 10 tane hastane de zilyon tane kan verdim
Burada da hiç duymadım doktor onayı iLe yapıldığını
Bilemyorum ben özelde tiroid için gittiğimde de TSH için kan vereceğim deyip çokkkk baktırdım :)ben hiç beta için gitmedim doğrusu. ama bir kaç kez tiroid değerlerine bakılması gerekiyordu, önce muayene olmanız gerek dendi.
Gerek yok. Direkt danışmaya gidin acilden alırlar.Özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum evime daha yakın muayene almama gerek var mı
Allah Allah, ben neden her seferinde muayene ücreti verdim acaba -_- tepkim size değilBilemyorum ben özelde tiroid için gittiğimde de TSH için kan vereceğim deyip çokkkk baktırdım :)
Özeller böyle şeylere takılmaz çünkü onlar için önemli olan para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?