- 3 Eylül 2021
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Lutfenyardimedinacill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapinSizce hamilelik riski var midir
Sonucundan cok korkuyorum sizce olabilir miTest yapin
Adet olmuşsunuz işte, nasıl hamile olabilirsiniz ki? O çizgi çok sonra beliriyor zaten. Periyodik aralıklarla hamile miyim telaşına gireceğinize iyi korunmayı öğrenin.
O çizgi bende de var üstelik regliyim. Hiç telaş yapma. Merak ediyorsan da test yap için rahatlasın. Değilsindir benceSizce hamilelik riski var midir
Ara kanamaniz olmus pek sanmiyorum ama belliki bu durumda caniniza sikabilir gebelik falan varsa. O yuzden biran önce test yapin ona göre karar verirsiniz ve içiniz rahatlar. Karniniza bakip tahmin olmazki.Sonucundan cok korkuyorum sizce olabilir mi
Benim yoktu sabah farkettim bir anda neden cikti diyeO çizgi bende de var üstelik regliyim. Hiç telaş yapma. Merak ediyorsan da test yap için rahatlasın. Değilsindir bence
En kisa zamanda yapicam teşekkür ederimAra kanamaniz olmus pek sanmiyorum ama belliki bu durumda caniniza sikabilir gebelik falan varsa. O yuzden biran önce test yapin ona göre karar verirsiniz ve içiniz rahatlar. Karniniza bakip tahmin olmazki.
Korkmayin insallah bisey cikmaz.En kisa zamanda yapicam teşekkür ederim
İnşallahKorkmayin insallah bisey cikmaz.