Acil bakar mısınız

Ya onlar adeti geciktiriyor mu bende bu ay ilk kez kullandım adetim gecikti gibi hissediyorum yani iğnenin 15. Günündeyim hiçbir belirtim de yok doktorunuza sormuş muydunuz
Hayır geciktirmez aksine günü gününe adetinizin gelmesine yardımcı olur ara kanamaları engeller ve döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesine yardımcı olur benim bugün bat günüm ve adet oldum inşallah sen olmazsin ve hamile kalırsın

İnşallah çok üzüldüm umarım hayırlsıyla hamilelik haberlerimizi veririz 3 ay önce bir kaybım oldu şimdi tekrardan çabalıyorum tam olarak 16. Günde mi adet oldun iğneden geçen bat tarihime göre 6 günüm var ama iğnenin 15. Günündeyim doktorum yarın test ver demişti bakalım hayırlısı olsun

Hayır 18. Gün adet oldum tam adet tarihim de yani bencede test yap varsa çıkar zaten şayet geç döllenme yoksa

İnşallah pozitif görürsün
İnşallah ta sanmıyorum dün test yapmıştım çok çok zor görünen ikinci çizgi vardı normalde daha koyu olması lazımdı iğnenin 15. Günü peki daha önce iğnenin 18. Günü adet olduğun oldu mu ben normalde hiç bu kadar geç olmazdım 12-13. Günlerde gelirdi adet

Bence pozitifsin çok silik olması çok normal moralini yüksek düzeyde büyük ihtimalle hamilesin inşallah mutlu haberlerini alacağına inanıyorum. Evet benim de her zaman öncesinde veya tam gününde gelir hiç bir zaman gecikmedi

Canım belirtimde yok ama inşallah diyeyim moral olarak ne iyi ne kötüyüm açıkçası. çok çok silik yani sadece ben görebiliyordum eşim göremedi mesela bakalım kan verdim sonuç çıkınca doktora yazacağım

Bat gününde olursun büyük ihtimalle veya bı iki gün önce hakkında hayırlısı olsun üzülme olucak inşallah
Sanırım bende öyle düşünüyorum 19 u bat günüm daha 4 günüm var yani erken yumurtlamakla ilgisi yokmuş onu anladım sizdeki sıkıntı ne sebepsiz mi olmuyor ne kadardır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…