Var evet gününüzü bekleyip tekrar yapınSilik çizgi varmi var gibi sanki erken gebelik testi yaptim hamilemiyim
Ya teşekkür ederim aminVar cnm hayırlı olsun
Adetime var ama daha belli olur demi oyuzden almistimVar cnm hayırlı olsun
6gun var cnmÇizgi var canim hayırlısı olsun kaç gün var adetine?
Cok iyi bence kesin var ama kan vermek için bekle biliyorum zor ama benimde dün 5 vardı bata böyle silik görünce test verdim 12.6 çıktı gebelik var diyemeyiz henüz bekliycez 5 gün daha dediler insanın morali bozuluyo bence arkana yaslan keyifli bisekilde bekle adet gününü6gun var cnm
Insallah teşekkür ederim size de hayırlı olsun şimdidenCok iyi bence kesin var ama kan vermek için bekle biliyorum zor ama benimde dün 5 vardı bata böyle silik görünce test verdim 12.6 çıktı gebelik var diyemeyiz henüz bekliycez 5 gün daha dediler insanın morali bozuluyo bence arkana yaslan keyifli bisekilde bekle adet gününü
Hepimiz için hayırlısı olsun insInsallah teşekkür ederim size de hayırlı olsun şimdiden
Bence hamilesin canım hayırlı olsunkızlar acil bakar mısınız adetim beklenen tarih yarın. ama planli gebelik olduğu için dayanamadım normal gebelik testi yaptım. artimed marka ilk 1 dk içinde ikinci çizgi silikte olsa cıktı. bu resmi 5.dkda çektim kameram çok iyi olmadığı için burda pek belli değil gibi. ama normalde gördüm ben 2. çizgiyi çok belirgin olmasa da. kasik agrım var ama iyi bi ağrıya benzemiyor gibi. ne diyorsunuz bu duruma
cokk teşekkür ederim❤Bence hamilesin canım hayırlı olsun
Gayet net var yani 1 dkda çıkması da onayliyo bu durumu ayrıca kasik ağrısı da ilk haftalarda gayet normal yarın felan bi kan ver bence
Benim erken gebelik testi tekrar yaptım negatif çıktı ilki silik gibiydiBence hamilesin canım hayırlı olsun
Gayet net var yani 1 dkda çıkması da onayliyo bu durumu ayrıca kasik ağrısı da ilk haftalarda gayet normal yarın felan bi kan ver bence
Üzüldüm canım negatif olmasına sen moralini bozma bidahaki aya nasip olur insBenim erken gebelik testi tekrar yaptım negatif çıktı ilki silik gibiydi
Kismet canim herseyin hayirlisi herseyin zamanı var insallahÜzüldüm canım negatif olmasına sen moralini bozma bidahaki aya nasip olur ins
Cnm sen naptin yaptın ki testÜzüldüm canım negatif olmasına sen moralini bozma bidahaki aya nasip olur ins
Bende beklemedeyim canım adet görmedim daha ama acildeki doktorlar değerlerime kesin gebelik var diyemeyiz dediler Bi hafta daha bekleyip adet olmazsam kadin doğuma gitcemCnm sen naptin yaptın ki test
Ya değeriniz kaç şuanBende beklemedeyim canım adet görmedim daha ama acildeki doktorlar değerlerime kesin gebelik var diyemeyiz dediler Bi hafta daha bekleyip adet olmazsam kadin doğuma gitcem
Gecen hafta bugün 12.6ydiYa değeriniz kaç şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?