acil bakar misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Silik çizgi varmi var gibi sanki erken gebelik testi yaptim hamilemiyim

Eklentiler

• 20221014_160317.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 82
Cok iyi bence kesin var ama kan vermek için bekle biliyorum zor ama benimde dün 5 vardı bata böyle silik görünce test verdim 12.6 çıktı gebelik var diyemeyiz henüz bekliycez 5 gün daha dediler insanın morali bozuluyo bence arkana yaslan keyifli bisekilde bekle adet gününü

Insallah teşekkür ederim size de hayırlı olsun şimdiden

kızlar acil bakar mısınız adetim beklenen tarih yarın. ama planli gebelik olduğu için dayanamadım normal gebelik testi yaptım. artimed marka ilk 1 dk içinde ikinci çizgi silikte olsa cıktı. bu resmi 5.dkda çektim kameram çok iyi olmadığı için burda pek belli değil gibi. ama normalde gördüm ben 2. çizgiyi çok belirgin olmasa da. kasik agrım var ama iyi bi ağrıya benzemiyor gibi. ne diyorsunuz bu duruma

Eklentiler

• 20221018_180131.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 61
Bence hamilesin canım hayırlı olsun
Gayet net var yani 1 dkda çıkması da onayliyo bu durumu ayrıca kasik ağrısı da ilk haftalarda gayet normal yarın felan bi kan ver bence

Gayet net var yani 1 dkda çıkması da onayliyo bu durumu ayrıca kasik ağrısı da ilk haftalarda gayet normal yarın felan bi kan ver bence
cokk teşekkür ederim❤ rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş koymasın aratmasin... inşallah sağlıklıdır ve olmustur

Benim erken gebelik testi tekrar yaptım negatif çıktı ilki silik gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…