Acil bakar misiniz

Aysegul46

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
8
2
16
33
Kızlar ben 45 gün oldu adet olmadım 26 ekimde kan verdim 0.45 çıktı ondan bir kaç gün öncesi yaptığım testler negatif ti hep sonra 28 den sonra çubuk testleri denedim Hep böyle çıkıyor ikili olanı az önce yaptım erken gebelik dün yaptım 2 senedir çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz süreç yoruyor kimsayl gebelik geçirdim 2 ay önce sizde 5 günde tekrar neden pozitif dönmüş olabilir yada dogrumudur tüm test çeşitlerini denedim sorun vardır hata vardır belki diye cesaret edemiyorum kan vermeye hüsran olacak diye hafif bir kanama oldu 1 saat önce kesildi son adet tarihim Eylül 15

Eklentiler

• 1698785923974.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 20231030_153011.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba pozitif gözüküyor ama kan testinde çıkar testiniz hayirlisi olsun

ikinci çizgi bariz gözüküyor umarım vardır kimyasal falan olmaz sağlıkla gelir miniğin rabbim bagıslasın sana yavrunu

bıze de haber ver mutlaka merak ettim insallah bekliyorum guzel haberlerini

pozitif gözüküyor testiniz. stres bu durumda çok etkiliyor kötü düşünmeyin inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsiniz

Kızlar benim testime bakar mısınız aşılamanın 11.günü test negatifti iğne etkisi geçmiş bugün 12.günü öylesine yapayım dedim şimdi yaptım ilk iki dk olan resim şimdi atıyorum silik gözüküyor sizde görüyor musunuz bekledikçe biraz daha koyu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…