• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız

Darmiyan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
325
91
13
Kızlar merhaba bu neyin habercisi bilen varmı bebek için stres yapıyorum o mu yoksa başka hastalıkların habercisi mi bu sayfa da çok hpv okuyorum onun gibi bir şey mi

Eklentiler

• IMG_7441.webp
    IMG_7441.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın,
Öncelikle sağlıklı hayırlı bayramlar. Umduğunu bulduğun kavuştuğun nice güzel bayramların olsun amin amin,
Elindeki kontakt dermatit olabilir, alerjik reaksiyon olabilir? Kaşınıyor mu ve içi su dolu kabarcık mi ? Senin elindeki hpv sigiline benzemiyor. Çünkü koyu sert durmuyor. Geçmiş olsun. Ne zamandır gebelik planlıyorsunuz ?

Siğile benzettim ben bi cildiyeye gidin. Hamileyken parmağımda çıkmıştı benim yakmıştı dr stresliyken veya hamilelik gibi hormonların bağışıklığı düşürmesiyle oluşuyor.

Günaydın,
Öncelikle sağlıklı hayırlı bayramlar. Umduğunu bulduğun kavuştuğun nice güzel bayramların olsun amin amin,
Elindeki kontakt dermatit olabilir, alerjik reaksiyon olabilir? Kaşınıyor mu ve içi su dolu kabarcık mi ? Senin elindeki hpv sigiline benzemiyor. Çünkü koyu sert durmuyor. Geçmiş olsun. Ne zamandır gebelik planlıyorsunuz ?
Hayırlı bayramlar teşekkür ederim.. 2 yıldır istiyorum hala gebe kalamadım strese bağlı diye de düşündüm zona bile olabilir sanırım

Siğile benzettim ben bi cildiyeye gidin. Hamileyken parmağımda çıkmıştı benim yakmıştı dr stresliyken veya hamilelik gibi hormonların bağışıklığı düşürmesiyle oluşuyor.
Takviyeler kullanıyorum dikkat ediyorum aslında ama stresten oldu sanırım zona bile olabilir

Back
X