- Emoji Skoru
- 650
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Rozalinnda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı bayramlar teşekkür ederim.. 2 yıldır istiyorum hala gebe kalamadım strese bağlı diye de düşündüm zona bile olabilir sanırımGünaydın,
Öncelikle sağlıklı hayırlı bayramlar. Umduğunu bulduğun kavuştuğun nice güzel bayramların olsun amin amin,
Elindeki kontakt dermatit olabilir, alerjik reaksiyon olabilir? Kaşınıyor mu ve içi su dolu kabarcık mi ? Senin elindeki hpv sigiline benzemiyor. Çünkü koyu sert durmuyor. Geçmiş olsun. Ne zamandır gebelik planlıyorsunuz ?
Takviyeler kullanıyorum dikkat ediyorum aslında ama stresten oldu sanırım zona bile olabilirSiğile benzettim ben bi cildiyeye gidin. Hamileyken parmağımda çıkmıştı benim yakmıştı dr stresliyken veya hamilelik gibi hormonların bağışıklığı düşürmesiyle oluşuyor.
Zonami.peki.gittinzmiTakviyeler kullanıyorum dikkat ediyorum aslında ama stresten oldu sanırım zona bile olabilir
Strese bağlı döküntü egzamaymışZonami.peki.gittinzmi
Bende zona olmuşumStrese bağlı döküntü egzamaymış
Nerede yara var çok geçmiş olsunBende zona olmuşum![]()
Dizimde ve basenimde sağ taraftaNerede yara var çok geçmiş olsun
Fito kremini kullanın düzenli neyi stres yaptınızDizimde ve basenimde sağ tarafta![]()
Bebek dedi atıyordum 3 yıldır 1. Yılında oldu ama dış gebelik yaşadım ameliyat oldum 9 gün yttim hastanede bana çok ağır gelmişti bu sınav neyse tedavide etrafin lafı sözü dur hepsi üst uste geldi.birde ev temizledim çok kötü yorulmuştum doktor sadece stresten değil çok yorgunluk ,düzensiz uyku,duzensiz beslenme falan dedi dikkat etmeye çalış dedi çok zorlanıyorum eşim vardiyali uyku duzenim bozuk du zaten .yine şükür ki ağrım yok sadece iki yerde hap ile biraz solar gibi oldu he m okuttum inşallah gecerFito kremini kullanın düzenli neyi stres yaptınız
Bulaşabiliyor ona da dikkat edinBebek dedi atıyordum 3 yıldır 1. Yılında oldu ama dış gebelik yaşadım ameliyat oldum 9 gün yttim hastanede bana çok ağır gelmişti bu sınav neyse tedavide etrafin lafı sözü dur hepsi üst uste geldi.birde ev temizledim çok kötü yorulmuştum doktor sadece stresten değil çok yorgunluk ,düzensiz uyku,duzensiz beslenme falan dedi dikkat etmeye çalış dedi çok zorlanıyorum eşim vardiyali uyku duzenim bozuk du zaten .yine şükür ki ağrım yok sadece iki yerde hap ile biraz solar gibi oldu he m okuttum inşallah gecer
Yanimdakileremi bulasabilir canım eş dost gibiBulaşabiliyor ona da dikkat edin
Evet temas ta bulunmayın eşinizle aynı ortak şeyleri kullanmayınYanimdakileremi bulasabilir canım eş dost gibi
Tamm canim teşekkür ederim bilgilerin için insan bilemediği için birilerinden yardım istiyor bazen anlamıyor kimse bu kadar acının olduğunu sızın olduğunu anca yaşayan biliyorEvet temas ta bulunmayın eşinizle aynı ortak şeyleri kullanmayın
Bebek hayalinize kavuştunuz mu pekiTamm canim teşekkür ederim bilgilerin için insan bilemediği için birilerinden yardım istiyor bazen anlamıyor kimse bu kadar acının olduğunu sızın olduğunu anca yaşayan biliyor
Yok malesef 1 dış gebelik sonrası olmadı 1 aşılama negatiz oldu şimdi tekrar deniycez dua edinBebek hayalinize kavuştunuz mu peki
İnşallah güzel haberlerimizi buralara yazmayı nasip eder AllahmYok malesef 1 dış gebelik sonrası olmadı 1 aşılama negatiz oldu şimdi tekrar deniycez dua edin
Aminnnnnnİnşallah güzel haberlerimizi buralara yazmayı nasip eder Allahm![]()