Acil bakar mısınız?

Bende pimpirikli yim ama bilmiyorum ki beklemem diyorum biraz inşallah kusmasin da
kusma uyku eğili ve kulakta sızıntı bunlar riskli birşey olduğunu gösterir. benim oğlumda 17 aylıkken masanın ayağına alnını çarpmıştı anında damar şişkinliği gibi birşey oldu hemen doktora götürdüm birşey çıkmadı çok şükür ama bilgilendirdi. bıngıldak yumuşak olduğundan tehlikeli alın ve tepe üstü düşmeleri dedi. dikkatli olmak lazım. allahın izniyle birşey olmamıştır. b,r süre uyutma ve besleme tok karın mide bulantısı yapar eğer birşey varsa.

Geçmiş olsun. Gözlerde kayma (şaşılık) bulantı, hareketlerde değişiklik, konuşmada tıkanma ve uyuklama halleri belirtiler arasindadir denilmisti bize.
Belirti olmayabikiyorda ama..

Allah muhafaza etsin yavruları. Her an herşey yapabiliyorlar.

Geçmiş olsun. Gözlerde kayma (şaşılık) bulantı, hareketlerde değişiklik, konuşmada tıkanma ve uyuklama halleri belirtiler arasindadir denilmisti bize.
Belirti olmayabikiyorda ama..

Allah muhafaza etsin yavruları. Her an herşey yapabiliyorlar.
Yürüyolar ya her dakka peşinde olamıyorum ki diyorlar ya çocuklar düşe kalka buyuyo diye aynen oyle Allah koruyor onları durumu iyi çok sukur bi anormallik yok olmasında inşallah

kusma uyku eğili ve kulakta sızıntı bunlar riskli birşey olduğunu gösterir. benim oğlumda 17 aylıkken masanın ayağına alnını çarpmıştı anında damar şişkinliği gibi birşey oldu hemen doktora götürdüm birşey çıkmadı çok şükür ama bilgilendirdi. bıngıldak yumuşak olduğundan tehlikeli alın ve tepe üstü düşmeleri dedi. dikkatli olmak lazım. allahın izniyle birşey olmamıştır. b,r süre uyutma ve besleme tok karın mide bulantısı yapar eğer birşey varsa.
Allah razı olsun diyorlar ya doktora da götürsen bişey yapmıyom us gözlem altında tutuyomus ben çökünce alni endişelendim ama sert yere vurdugu için heralde çöktü bizimde öyle oluyo

Back
X