Acil bakar mısınızz??

nefertiti16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
35
3
1
23
31 martta regl oldum. 3 nisanda bittim. Ovulasyon testinde 20 nisanda pik gördüm. Ve 17 ve 22 arası degerlendirdik. 20 nisandan 10 gün geçti. Kasiklarim 1 haftadır ağriyordu. Ama bugün belim çok kotu agriyor. Normalde hiç belim ağrımaz. Ağır bişeyde kaldırmadım. Akşama doğru kaset test yaptım ve negatif çıktı. Ama şöyle bi türlü çişim gelmedi . 1 2 damla zorla geldi onunla yaptım. Sizce gebe olabilir miyim ? Adetim duzensiz bu ara da kızlar. Acil cevap verir misiniz lütfen ?

Aynı gün oluşsa bile 10gunde kaset testte zor görünür, erken gebelik testi deneyebilirsin, bence bikac gün daha bekle net sonuç için, henüz erken

biraz daha bekle cnm yumurtlamadan on dort gun sonra belli olmaya baslar oda erken gebelik testinde bir kac gun sonra tekrarla

Hiç çizgi bile çıkmadı ama direkt net tek çizgi. Ama belim çok ağrıyor inşallah vardır amin
Hakkinda hayırlısi olsun inşallah, rabbim gonlundekini ömrüne versin, olabilir belirtiler, testte erken zaten, bekle bikac gün daha sonra erken gebelik testi denersin ya da kan verirsin

Hakkinda hayırlısi olsun inşallah, rabbim gonlundekini ömrüne versin, olabilir belirtiler, testte erken zaten, bekle bikac gün daha sonra erken gebelik testi denersin ya da kan verirsin
Artık negatif göre göre kan tahlili vermeye korkuyorum. Ama bu ay geç yumurtladim. Bakalım normalde yarın adet günüm. Ama geç yumurtladığım için 5 mayısta falanda olabilirim

insallah supheleriniz bosa cikmaz ama adet bazen zor sokulebiliyor stres sikintidan gec gelme olabiliyor bu da vucudu etkiliyor o yuzden sadece bel agrisindan bu sonucu cikartamayiz

Back
X