- 18 Nisan 2025
- 35
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi nefertiti16
-
Hiç çizgi bile çıkmadı ama direkt net tek çizgi. Ama belim çok ağrıyor inşallah vardır aminAynı gün oluşsa bile 10gunde kaset testte zor görünür, erken gebelik testi deneyebilirsin, bence bikac gün daha bekle net sonuç için, henüz erken
Peki bel ağrısı yerleşme belirtisi olabilirmibiraz daha bekle cnm yumurtlamadan on dort gun sonra belli olmaya baslar oda erken gebelik testinde bir kac gun sonra tekrarla
Hakkinda hayırlısi olsun inşallah, rabbim gonlundekini ömrüne versin, olabilir belirtiler, testte erken zaten, bekle bikac gün daha sonra erken gebelik testi denersin ya da kan verirsinHiç çizgi bile çıkmadı ama direkt net tek çizgi. Ama belim çok ağrıyor inşallah vardır amin
Artık negatif göre göre kan tahlili vermeye korkuyorum. Ama bu ay geç yumurtladim. Bakalım normalde yarın adet günüm. Ama geç yumurtladığım için 5 mayısta falanda olabilirimHakkinda hayırlısi olsun inşallah, rabbim gonlundekini ömrüne versin, olabilir belirtiler, testte erken zaten, bekle bikac gün daha sonra erken gebelik testi denersin ya da kan verirsin
olabilir ama adetin zor sokulunce de bel agrisi olabilir bence adet olmassan birkac gun sonra tekrarla.. allah aklimdakini gonlundekini versin insallahPeki bel ağrısı yerleşme belirtisi olabilirmi
Ama benim şüphe ettiğim şey ben regl günlerimde çok ağrı çekerim. Ama hiç belim ağrımaz. O yüzden şüphe ettim benolabilir ama adetin zor sokulunce de bel agrisi olabilir bence adet olmassan birkac gun sonra tekrarla.. allah aklimdakini gonlundekini versin insallah
Doğru diyorsuninsallah supheleriniz bosa cikmaz ama adet bazen zor sokulebiliyor stres sikintidan gec gelme olabiliyor bu da vucudu etkiliyor o yuzden sadece bel agrisindan bu sonucu cikartamayiz
en iyisi bir kac gun sonra tekrar test al yap ama dikkat et artimed olmasin cunku artimed yalanci pozitif cikariyorDoğru diyorsun
Evde ķaset test var . Laboquick markası nasıl güvenilir mi sen biliyor musun ?en iyisi bir kac gun sonra tekrar test al yap ama dikkat et artimed olmasin cunku artimed yalanci pozitif cikariyor
İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir. İsteyen herkese amin .artimedden iyidir cnm
insallah cnm rabbim yuzunuze baksin insallahİnşallah hayırlısıyla hamileyimdir. İsteyen herkese amin .
Amin canım çok teşekkür ederim .insallah cnm rabbim yuzunuze baksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?