Acil bakarmısınız görüntüye

nurse23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
45
9
1
25
Daha bu görüntü pazartesi gününe ait doktorumkese içinde çizgi görmekten beyaz olan hoşlanmıyoruz boş gebeliğe dönüşebilir dedi su an birsey söylemek için erken dedi ama benim yaşadığımı yaşayan var mı ilk gebeliğim

O cizgi bebise dönüsecek insaAllah
bu doktorlar neden boyle yaaa

O cizgi bebise dönüsecek insaAllah
bu doktorlar neden boyle yaaa
Yarın birdaha gidicem normalde çarşamba gel dedi aradım ben dayanamam o güne kadar dedim o zaman cumartesi gel biraz daha aydınlatırım seni dedi normalde boşta içinde hiçbişi olmuyor mu

Yarın birdaha gidicem normalde çarşamba gel dedi aradım ben dayanamam o güne kadar dedim o zaman cumartesi gel biraz daha aydınlatırım seni dedi normalde boşta içinde hiçbişi olmuyor mu
Arkadasinda dedigi gibi biz doktordan iyi bilemeyiz tabi ama ilk seferdede boyle korkutmalarini dogru bulmuyorum. Yasadiklarini bende yasadim kese var bebe yok kagit uzeri hamilesin bile dedi doktor iki aylik olduk cok sukur. Sende kontrolune gittiginde guzel haberlerle dönersin insaAllah. Korkumuz ve kaygimiz hicbirzaman gecmicek ama bu duygularimizi bastirmaliyiz ben cocuklarimla nasil aksam oluyo onu bile anlamiyorum senin ilk oldugu icin kafani dagitacak aktiviteler bul kendine canim. Saglicakla kucagina alacaksin insaAllah

Umarım evlatlarınızı Allah bağışlasın Yarın inşallah güzel haberler veririm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…