- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
Kızlar hamileyim ve hem bahar alerjisi hem gribim. Affedersiniz hafif balgamda var ve göğüs ucum acıyor. Daha iyim 2,3 gün öncesine göre. Ama korktum ciddi bi şey olur mu diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım moral bozmak istemem ama sormuşsun söyleyim. grip hamilelikte tehlikeli bi hastalıktır. bence ciddiye alıp muhakkak doktora gitmelisin.Kızlar hamileyim ve hem bahar alerjisi hem gribim. Affedersiniz hafif balgamda var ve göğüs ucum acıyor. Daha iyim 2,3 gün öncesine göre. Ama korktum ciddi bi şey olur mu diye.
Teşekkür ederim, gittim evet ama mağlum hamilelikte ilaçta verilmiyor, o yüzden korkum.Gecmis olsun, doktora gittiniz mi?
En dogru bilgiyi doktorunuz verebilir
Gittim canım ama ağrı kesiciden başka bi şey verilmiyor hamile olunca.canım moral bozmak istemem ama sormuşsun söyleyim. grip hamilelikte tehlikeli bi hastalıktır. bence ciddiye alıp muhakkak doktora gitmelisin.
hamile olduğunu belirtirsen zaten ona göre ilaç verir hızlı atlatırsın..
ben gebeliğin başında sağlam bi hastalandım. parol dışında ilaç almadım geçmedi bi türlü.. doktora gidince hamilelikte zararı olmayan antibiyotik verdi vala 2 günde iyileştim.Gittim canım ama ağrı kesiciden başka bi şey verilmiyor hamile olunca.
Doğru diyorsun canım tabi ki. Ama bazen antibiyotikten Bebek kaybı olabiliyor diye korkuyor doktorlarda. Ne diyim inşallah sağsalim ikimizde atlatırız bebişle.ben gebeliğin başında sağlam bi hastalandım. parol dışında ilaç almadım geçmedi bi türlü.. doktora gidince hamilelikte zararı olmayan antibiyotik verdi vala 2 günde iyileştim.
uzaması da iyi değil hastalığın.
amin inşallah atlatırsın da antibiyotiği doktor sana göre verio kafana göre almıosn tabi ki.Doğru diyorsun canım tabi ki. Ama bazen antibiyotikten Bebek kaybı olabiliyor diye korkuyor doktorlarda. Ne diyim inşallah sağsalim ikimizde atlatırız bebişle.
Evet Canım doktor veriyor da kimisi yanaşmıyor gene de. Almıyorum bitki çayı. Ilık limonlu içerim sağol.amin inşallah atlatırsın da antibiyotiği doktor sana göre verio kafana göre almıosn tabi ki.
atlatayım die de bitki çayı felan içeyim deme asıl onlar tehlikeli ne neye zarar verir bilinmediği için başına ne geleceğini bilemezsin..
bol bol dinlen limonlu ılık su iç..
Canım ya içimi rahatlattın çok sağol. Seninde göğüs ucu kısmında acıma olmuşmuydu peki çok değil gerçi hafif.Ben de grip oldum canım. Daha önce de oldum valla Dr a bile gitmedim. İlaç vermiyorlar zaten. Sen bal zencefil corekotu karıştır ye öksürük varsa. Grip için de limonu kesip onunla ayakları ovmak , limonla suyu karıştırıp gargara yapıp içmek bi de yarım limonun içine az tuz ve karabiber atıp içmek iyi geliyor diye okumuştum. He bu arada benim 6. Hamileliğim hepsinde grip oldum endişelenme birşey olmaz inşallah.
Affedersiniz bi de balgam var ondan korktum.Canım ya içimi rahatlattın çok sağol. Seninde göğüs ucu kısmında acıma olmuşmuydu peki çok değil gerçi hafif.
Hem de nasıl. Çok acıyor çokCanım ya içimi rahatlattın çok sağol. Seninde göğüs ucu kısmında acıma olmuşmuydu peki çok değil gerçi hafif.
Afia nin balını alıyorum ben. İyi geliyor dene istersenAffedersiniz bi de balgam var ondan korktum.
Tamam canım denerim. Sanada çok geçmiş olsunAfia nin balını alıyorum ben. İyi geliyor dene istersen
Benimde daha 18 haftalık. Ay canım ne guzel özetlemişsin durumuŞu an aynı durumdayım. 16. haftam bitti ve grip midir, soğuk algınlığı mıdır, sümüğümü çekiyorum 2-3 gündür :)
İşimi ayarlayabildiğim için, bir süre evde dinlenceye çekebildim kendimi. Bacaklarımı uzatıp keyif yapıyorum, günlük vitaminimi aksatmıyorum (elevit vermişti doktor), narenciye ürünlerini tüketiyorum, aşırıya kaçmamak şartıyla riskli olmadığını düşündüğüm hafif bitki çaylarını tüketiyorum.
Üstelik kuvvetli şekilde arka arkaya hapşırıyorum, her hapşırdığımda da sıkı tutun çocum diyorum :)
Umarım bi şey olmaz. Doktora da gitmek istemedim açıkçası, her bi şey olduğunda zırt pırt gitmekten bıktım.
Bir süre kendimi takip edeceğim. Ateş, ağır halsizlik, ishal, kusma vb. durumlara doğru gidiyorsan vakit geçirmeden doktora git. Ama balgammış sümükmüş, çok da şeapmamak lazım... Evin dobik salyangozu gibi geziyorum ben de.
Onun içinde maske tak dışarı çıkınca Dedi canım doktor. Çok fena olmadıkça ilaca yanaşmıyorlar.Bahar alerjisi icin gebelerin kullandigi hayvansal ilac var, doktorunuza bu sekilde sorun bence
Dayanabiliyorsan tabiiki gerek yok ilaca, ben gecen sene bu zamanlar evden disari cikmadan bile cok berbat durumdaydim mecburen kullanmistimOnun içinde maske tak dışarı çıkınca Dedi canım doktor. Çok fena olmadıkça ilaca yanaşmıyorlar.