Acil bakarmısınız kızlar?

Doğru diyorsun canım tabi ki. Ama bazen antibiyotikten Bebek kaybı olabiliyor diye korkuyor doktorlarda. Ne diyim inşallah sağsalim ikimizde atlatırız bebişle.
bakın grip virüsün sebep olduğu bir hastalıktır.
antibiyotikler virüsler karşında bi işe yaramaz..
ama bakteri yada iltihap türevi bişey varsa işler değişir.. bunu anlamanın en iyi yolu doktora giderek basit bir kan tahlili yada idrar tahlili yaptırarak değerlerinize baktırabilirsiniz..
ayrıca ilaç kullansak da kullanmasak da virüs türevi griplerde iyileşme süreci 1 haftadan az olmuyor.. tavsiyem doktor kontrolünü ihmal etmemeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz.
limonun yarısını tuzlayıp yerseniz hele boğazlara çok iyi geldiğini ve vucuttan bakterileri temizlediğini göreceksiniz.. gebelik başında idrarımda bakteri çıkmıştı bol su ve bu şekilde kurtuldum..
ayrıca grip bitene kadar en azından 1-2 gün sütten uzak durun malesef süt tetikliyor en azından benim bilgim bu yönde doktoru ihmal etmeyin..

bakın grip virüsün sebep olduğu bir hastalıktır.
antibiyotikler virüsler karşında bi işe yaramaz..
ama bakteri yada iltihap türevi bişey varsa işler değişir.. bunu anlamanın en iyi yolu doktora giderek basit bir kan tahlili yada idrar tahlili yaptırarak değerlerinize baktırabilirsiniz..
ayrıca ilaç kullansak da kullanmasak da virüs türevi griplerde iyileşme süreci 1 haftadan az olmuyor.. tavsiyem doktor kontrolünü ihmal etmemeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz.
limonun yarısını tuzlayıp yerseniz hele boğazlara çok iyi geldiğini ve vucuttan bakterileri temizlediğini göreceksiniz.. gebelik başında idrarımda bakteri çıkmıştı bol su ve bu şekilde kurtuldum..
ayrıca grip bitene kadar en azından 1-2 gün sütten uzak durun malesef süt tetikliyor en azından benim bilgim bu yönde doktoru ihmal etmeyin..
Sütün tetiklediğini bilmiyordum çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Sütün tetiklediğini bilmiyordum çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
çok emin olmamakla beraber aile içinde öyle bir inanış var diyeyim tüketip tüketmemek senin kararın.. ayrıca gebe oldugun için kalsiyuma ihtiyacın var belki onun yerine bi iki gün yogurt peynir tüketebilirsin..

Back
X