Acil bakarmısınız lütfen arkadaşlar

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
325
65
298
35
Bursa
Adetime 7 gün var bakarmısınız sizce varmı hemen oluştu

Eklentiler

• IMG_7930.webp
    IMG_7930.webp
    8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7931.webp
    IMG_7931.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
testın markası nedır 7 gunde adete fazla bir süre biraz daha bekleyıp tekrar yapın

Erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesini çıkaran direk oluştu hemen
Merhaba hanfendi. Bende bu ay 4 gün adetim gecikti test yaptm sizinkinden daha belirgin pozitif gördüm. Fakat aynı gün adet oldum. Anlayacağınız test markası önemli. Ben eczaneden almıştım. Sizin de baya erken olduğu için adetinize yakın farklı markaları denemenizi öneririm.

Merhaba hanfendi. Bende bu ay 4 gün adetim gecikti test yaptm sizinkinden daha belirgin pozitif gördüm. Fakat aynı gün adet oldum. Anlayacağınız test markası önemli. Ben eczaneden almıştım. Sizin de baya erken olduğu için adetinize yakın farklı markaları denemenizi öneririm.
Hangi marka iyi peki

Adetime 7 gün var bakarmısınız sizce varmı hemen oluştu
Testin markası artımed değilse var gibi görünüyor. Bazıları yalancı pozitif çıkarıyor özellikle artımed. Awox predictor ve prodoctor kullanabilirsiniz. 2 günde bir testi tekrarlayıp koyulaşma varmı bakabilirsiniz ama en net sonuç için gecikmenizde kan verin. Gönlünüzce olsun 🌸

Testin markası artımed değilse var gibi görünüyor. Bazıları yalancı pozitif çıkarıyor özellikle artımed. Awox predictor ve prodoctor kullanabilirsiniz. 2 günde bir testi tekrarlayıp koyulaşma varmı bakabilirsiniz ama en net sonuç için gecikmenizde kan verin. Gönlünüzce olsun 🌸
Reglime 5 gün varken yaptım tek çizgi çıktı şuan 1 gün geçikti böyle oldu var mıdır 🥹

Eklentiler

• IMG_8982.webp
    IMG_8982.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 14
Back
X