• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

Dahlia13

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
23
Kızlar pcosum ama 4-5 aydır adetim düzenli 2 aydır glifor kullanıyorum 2.5-3 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim 5 gün gecikti kasıklarımda batmalar var adet olucam gibiyim olamıyorum. Belim ağrıyor. Sabah ilk idrarla yaptım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum test artımed marka. Bence yok gibi anlayan arkadaşlarım ablalarım bakarmısınız 🥰🫶🏻🫶🏻
IMG_0425.webp

Kızlar pcosum ama 4-5 aydır adetim düzenli 2 aydır glifor kullanıyorum 2.5-3 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim 5 gün gecikti kasıklarımda batmalar var adet olucam gibiyim olamıyorum. Belim ağrıyor. Sabah ilk idrarla yaptım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum test artımed marka. Bence yok gibi anlayan arkadaşlarım ablalarım bakarmısınız 🥰🫶🏻🫶🏻
Eki Görüntüle 3632596
Bu teste pek güvenmiyorlar ama ben birşey göremedim zaten

Eki Görüntüle 3632596
bu testte yok olarak görünüyor keşke başka marka da alıp deneseymişsiniz

Şuan çalışıyorum eve giderken alacağım tekrar test

Back
X