ACİL BAKARMISINIZ!!!!!

gulce2593

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
36
4
1
31
IMG20230414075003.webp
3 Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim. Korunmadık ama ovulasyon günlerinide tam değerlendirmedik. 42 gün oldu ve hala adet olmadım. Hamile olduğumu düşünmedim hiç ama her ihtimale karşı test yapayım dedim ve sonuç sizce gebe olabilir miyim. Betam 16 Mart'ta sıfırlandı ondan eminim. Doktora da gittim. Ama bazı sitelerde son iki ay içinde düşük yapıldıysa testin pozitif çıkma ihtimali de var deniyor. Göğüs ucu hassasiyeti ve aşırı akıntı dışında bir şikayetim de yok.

İyi günler , en son prezervatifle 28 şubatta ilişkim oldu ve yumurtlama dönemim değildi. Onun üstüne o ay adet oldum. Ve ilişki üstünden 8 hafta geçti.Bu ay da bugün adet günüm sabah regl olmadım sanıp 3 ay önceden kalma artımed test yaptım silik çıktı. Ama bir saat sonra falan kanama gördüm pembe kırmızı şeklinde ve peçeteyi baya ıslatıyordu damla damla değildi. Affedersiniz elimle kontrol edince de kırmızılık ve pıhtı geliyor bazen. Şimdi de roll marka test yaptım negatif. 8 hafta geçmişken son ilişkiden eğer hamilelik olsa kıpkırmızı çıkardı testte değil mi?

Testi 1 hafta sonra tekrarlayıp tam koyulaşana kadar bekleyeyim diyorum doktora gitmek için.

İyi günler , en son prezervatifle 28 şubatta ilişkim oldu ve yumurtlama dönemim değildi. Onun üstüne o ay adet oldum. Ve ilişki üstünden 8 hafta geçti.Bu ay da bugün adet günüm sabah regl olmadım sanıp 3 ay önceden kalma artımed test yaptım silik çıktı. Ama bir saat sonra falan kanama gördüm pembe kırmızı şeklinde ve peçeteyi baya ıslatıyordu damla damla değildi. Affedersiniz elimle kontrol edince de kırmızılık ve pıhtı geliyor bazen. Şimdi de roll marka test yaptım negatif. 8 hafta geçmişken son ilişkiden eğer hamilelik olsa kıpkırmızı çıkardı testte değil mi?
Adet olduysanız neden hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz ki yerleşme kanaması ile adet farklıdır siz adet oldum diyorsunuz ve olmamış olsa bile 2 ay geçmiş her türlü belirti olurdu rahat olun

Adet olduysanız neden hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz ki yerleşme kanaması ile adet farklıdır siz adet oldum diyorsunuz ve olmamış olsa bile 2 ay geçmiş her türlü belirti olurdu rahat olun
merhaba bende son 2 aydır adet oldum ama sanki karnım şiş 8 hafta geçti üstünden test de yapmadım sizce böyle bişey olması mümkün mü adet olup hamile kalanlar da varmış

Hamilesiniz betanizda büyük ihtimalle 100 un üzerindedir

merhaba bende son 2 aydır adet oldum ama sanki karnım şiş 8 hafta geçti üstünden test de yapmadım sizce böyle bişey olması mümkün mü adet olup hamile kalanlar da varmış
Adet olup hamile kalınmaz sadece yerleşme kanaması olur oda kanama gibi değil pembe yapışkan bir akıntıdir. Yani sizin iki ay adet görüp hamile olmanız imkansız adet sonrası ilişki olduysa ve adet geciktiyse olur.

Adet olup hamile kalınmaz sadece yerleşme kanaması olur oda kanama gibi değil pembe yapışkan bir akıntıdir. Yani sizin iki ay adet görüp hamile olmanız imkansız adet sonrası ilişki olduysa ve adet geciktiyse olur.
dimi bende öyle düşünüyorum ama 2 gündür karnım inanılmaz şiş gibi geliyor gözüme 2 adetimi de dolu dolu oldum halbuki o yüzden test de yapmadım böyle bişey yoktur kesin dimi..

dimi bende öyle düşünüyorum ama 2 gündür karnım inanılmaz şiş gibi geliyor gözüme 2 adetimi de dolu dolu oldum halbuki o yüzden test de yapmadım böyle bişey yoktur kesin dimi..
Yani mantıken yok içiniz rahat etsin psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz

Evet adet olmuştum baya pıhtılı ve dolu doluydu. Bugün adet günüm sabah adet olmadım sanıp artımed test yaptım silik çıktı ama sonra adetim başladı baya peçeteyi fln ıslatarak kırmızı pembe arası. Şimdi de tekrar test yaptım roll marka negatif çıktı yani ilk testim bozukmuş. 2 ay geçmiş oluyor olsaydı kıpkırmızı test sonucu çıkmalıydı haklısınız. Teşekkür ederim

Eki Görüntüle 3233180 3 Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim. Korunmadık ama ovulasyon günlerinide tam değerlendirmedik. 42 gün oldu ve hala adet olmadım. Hamile olduğumu düşünmedim hiç ama her ihtimale karşı test yapayım dedim ve sonuç sizce gebe olabilir miyim. Betam 16 Mart'ta sıfırlandı ondan eminim. Doktora da gittim. Ama bazı sitelerde son iki ay içinde düşük yapıldıysa testin pozitif çıkma ihtimali de var deniyor. Göğüs ucu hassasiyeti ve aşırı akıntı dışında bir şikayetim de yok.
Kimyasal gebelik çok yeni onu değerlerini taşıyorsunuz hamile değilsiniz.

MErhaba benimde yardımınıza ihtiyacım var regli gecikmemin 4.günü bugün sabah test yaptım silik çıktı ama emin olamadım erken gebelikte aynı şekilde geçen sene kimyasal geçirmiştim sanırım korkuyorum biraz bakabilir misiniz

Eklentiler

• 6F950CCF-3338-4B84-AEEA-479EAADAE09E.webp
    6F950CCF-3338-4B84-AEEA-479EAADAE09E.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 80
  • EE266302-FEB4-4DE7-B535-2915A16B972B.webp
    EE266302-FEB4-4DE7-B535-2915A16B972B.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 80
Back
X