Acil bakarmisiniz

Ayka85

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
69
30
3
33
Kizlar adetim gecdi beta hcg 185.2 cikti. Doktor sag yumurtalikda genisleme var buyuk ihtimal bebek orda demisdi 1 hafta sonra artik keseyi gorduk ama daha ici bos. Dun cok yordum kendimi bugun sabah tualetimi yapdigimda kahve rengliydi idrarim. İc giyimde bir sey yoktu agri falanda yoktu sadece idrarim kirmizi kahve rengi bir seydi. Cok korkdum boyle olan varmi? Sorun olurmu? Doktor korkma dedi davam ederse agri falan olursa korkmak gerek dedi

Canim hamilelerin cogunda kahverengi lekelenme oluyor tam olarak kirmizi kan seklinde kanaman olmadigi surece korkma bol bol istirahat et hamileligin ilk zamanlarinda dinlenmek cok onemli agir kaldirma bende bazayi kaldirinca olmustu lekelenmem bu olabiliyor doktor kanama alani gormediyse rahminde hic bir sorun yoktur 6-7. Haftanda bebegide gorursun artik insallah

Canim hamilelerin cogunda kahverengi lekelenme oluyor tam olarak kirmizi kan seklinde kanaman olmadigi surece korkma bol bol istirahat et hamileligin ilk zamanlarinda dinlenmek cok onemli agir kaldirma bende bazayi kaldirinca olmustu lekelenmem bu olabiliyor doktor kanama alani gormediyse rahminde hic bir sorun yoktur 6-7. Haftanda bebegide gorursun artik insallah
İnsallah cok tesekkur ederim. 1 defa geldi idrarimda artik hic bir sey yok sadece cok az leke gibi kahfe rengi birseyler oluyor peceteye

Ben sunu sormak istiyorum doktor ilk once kese falan gormedi sadece sag yumurtalikda genisleme var qaliba burda dedi 1 hafta sonra kese gorundu. Demekki her sey dogru ilerliyor dimi? Yoksa kese olmazdi dimi?

Back
X