Bu gün adetimin ilk günü ama ne adet oldum ne de belirtisi var sadece 1haftadır göğüslerim ağrıyor daha önce böyle bir ağrı olmamıştı yarın da test yapacağımGebelik testim aynen bu şekildeydi. 3.5 yaşında kızım var
Siz yine de kan verin
Kapağını açıp çekermısım bıtane resim
Bende geç döllenme olduğu için adetim geçtiği halde ikinci çizgi bu durumdaydı. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Gidip bir kan verin derimBu gün adetimin ilk günü ama ne adet oldum ne de belirtisi var sadece 1haftadır göğüslerim ağrıyor daha önce böyle bir ağrı olmamıştı yarın da test yapacağım
Var ama sabah yapılması daha iyi oluyor ben bunu 12 gibi yaptım belki de o yüzden böyle çıktıBaşka testin varmı elınde canım varsa yapsana bı
Yok senın bat yanı adet tarıhın bugün olduğu için şuandada çıkar yanı gölgede olsa görürsün canımVar ama sabah yapılması daha iyi oluyor ben bunu 12 gibi yaptım belki de o yüzden böyle çıktı
Bende geç döllenme olduğu için adetim geçtiği halde ikinci çizgi bu durumdaydı. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Gidip bir kan verin derim.
Tamam o zaman şimdi yapacağımYok senın bat yanı adet tarıhın bugün olduğu için şuandada çıkar yanı gölgede olsa görürsün canım
Bekliyorum canım resmını çekersinTamam o zaman şimdi yapacağım
ya bu gün ya da sabah kan vermeye gideceğimBende geç döllenme olduğu için adetim geçtiği halde ikinci çizgi bu durumdaydı. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Gidip bir kan verin derim
Kanı vermem için randevu almam gerek mi?Bende geç döllenme olduğu için adetim geçtiği halde ikinci çizgi bu durumdaydı. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Gidip bir kan verin derim
Bekliyorum canım resmını çekersin
Sabah cok erken gel kan ver dediler bana bugun aile hekimliginden.biz tc girerek aninda randevu aliuoruz belkide bos bir ilce oldugu icindirKanı vermem için randevu almam gerek mi?
Ben Türk vatandaşı değilim aile hekimi bakmıyor kan testlerine falan hastaneye gitmem gerekSabah cok erken gel kan ver dediler bana bugun aile hekimliginden.biz tc girerek aninda randevu aliuoruz belkide bos bir ilce oldugu icindir
Hayır hiç gerek yokKanı vermem için randevu almam gerek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?