Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler bozuk bence dağılmış renkler yada fazla idrar damlatmışsı
Merhaba, kaset test muhtemelen bozuk ama erken gebelikte sanki var gibi foto kalitesi burda düşüyor. İlk 10 dk içinde T bölgesinde çizgi netleşti mi
Hayır net değildi bu şekilde dağınık dı sonradan düzeldiMerhaba, kaset test muhtemelen bozuk ama erken gebelikte sanki var gibi foto kalitesi burda düşüyor. İlk 10 dk içinde T bölgesinde çizgi netleşti mi
Düzelince ıkıncı çizgi azda olsa varmıydıbyada tek çizgimiydiHayır net değildi bu şekilde dağınık dı sonradan düzeldi
5 dk veya max 10 dk bekledikten sonraki halinde T çizgisi çıktı mı silik de olsa onu anlamak istedim. Bana sanki var gibi geldi ama anlamadım. Sanırım fotoğrafı bekleme süresi dolmadan çekmişsinHayır net değildi bu şekilde dağınık dı sonradan düzeldi
Düzelince ıkıncı çizgi azda olsa varmıydıbyada tek çizgimiydi
Aslında testi uyguladıktan 5 dkka sonra çektim5 dk veya max 10 dk bekledikten sonraki halinde T çizgisi çıktı mı silik de olsa onu anlamak istedim. Bana sanki var gibi geldi ama anlamadım. Sanırım fotoğrafı bekleme süresi dolmadan çekmişsin
Hızlı testti yenimi cektiniz fotograf bi netlik oluşmadımı kuruyunca
Hayır daha var adet günlerimeVar gibide yok gibide adetiniz gectimi
Ne kadar var ve son ilişki üzerinden ne kadar geçtiHayır daha var adet günlerime
Ne kadar var ve son ilişki üzerinden ne kadar geçti
Ben de regl kaç gün var onu soracaktım. Son 2 gün kala test yapsan daha iyi olurHayır daha var adet günlerime