• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik cinsiyet

Devlet Hastanesi'yse söylemez ama özelde ufakta olsa bir tahmin yapıyorlar bebeğinizin pozisyonuna bağlı olarak
Doktorumdan memnunum özele gitmedim daha sorun olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum öncesinde çok sorun yaşadım o yüzden devlet evet ve sürekli erken erkek diyo gördüğüne eminim ve bende kız diye düşünüyorum attığım resimlerde bacak arasında düzlük görünüyo gibi bana mı öyle geliyo bide herkes kız diyo hep aklım karıştı

Benim bildiğim ikili testte ogrenilmiyor ama yinede doktorunuza sorun ben 2li 3lu testlere guvenmedigim için fetal DNA yaptırdım onda kromozom çalıştıkları için öğreniliyor
Bende yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ama kuzenimin iki tane çocuğu var o yaptır dedi arkadaşlarım da aynı yaptırdım

Doktorumdan memnunum özele gitmedim daha sorun olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum öncesinde çok sorun yaşadım o yüzden devlet evet ve sürekli erken erkek diyo gördüğüne eminim ve bende kız diye düşünüyorum attığım resimlerde bacak arasında düzlük görünüyo gibi bana mı öyle geliyo bide herkes kız diyo hep aklım karıştı
YAni düzlük falan okadar bilgim yok ama erkek cikintisida yok gibi ama daha çok erken olabiliyor çıkıntı için ama bebeğiniz nub teorisine göre kız ve şekli şemali çok kibar duruyor tam bir hanimefendi gibi 🤩sağlıklı olsunlar

Bende yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ama kuzenimin iki tane çocuğu var o yaptır dedi arkadaşlarım da aynı yaptırdım
İyi yaptınız zarar gelmez hayırlısı olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz 🙏🏻

YAni düzlük falan okadar bilgim yok ama erkek cikintisida yok gibi ama daha çok erken olabiliyor çıkıntı için ama bebeğiniz nub teorisine göre kız ve şekli şemali çok kibar duruyor tam bir hanimefendi gibi 🤩sağlıklı olsunlar
Öyle tabi o kadar sene bekledim hiç önemli değil cinsiyeti ama erken öğrenenleri görüyorum biraz heves ediyorum sanırım bana da kız gibi geliyo sağlığı daha önemli

Back
X