Acil bakarmısınız?

merve111212

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
13
Reglım gecikti geçen ay 29 unda olmuştum regl olacak gibi ağrım var bu ay transfer olacağım yarın yada bugün olursam 2-3.gün hormonlarıma baktırmam gerekecek cumartesi pazar hastaneler kapalı tedavi olduğum hastana başka şehirde hafta sonu çalışıyorum izin almakta sıkıntı yaşıyorum bulunduğun şehirde de özel hastane yok gidip oradansa tahlil. Yaptıramam acile yapıyor mu bilmiyorum doktorumla görüşsem eğer yarın olursam regl pazartesi 4. Gün o gün sabah tahlil vermeyi kabul eder mi böyle bir istisna yapabilir mi?

Reglin 2 veya 3. Günü progesteron ve toxo testleri yapılıyor rahim kalınlığına bakılıyor ve uygunsa ilaca başlanıyor. Doktora sorun bence, devlet hastanesi acilde belki durumu anlatırsanız tahlil verebilirsiniz anlayışlı bir doktora denk gelirseniz. Ama kendi doktorunuz ultrasonla bakmadan başlatır mı ki süreci bilemedim. Bulunduğunuz ilçenin yakın ilçelerinde veya merkezde özel hastane varsa oraya gidebilirsiniz belki seçenek olarak

Yozgattayım maalesef ne ilçesinde nede merkezinde özel hastane var doktor sadece kan tahlili istedi başka birşey istemedi bulunduğun şehirde yapsanda olur demişti inşallah bugün olmam regl yarın olursam 3. Gün pazartesi olur o zaman sıkıntı yaşamam

`