Acil bakarmısınız

Bebegimeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
78
31
3
31
Merhaba bayanlar bebeğim çok öksğrğyo nefesi kesilecek gibi oluyor doktor ciğerleri temiz dedi ve larpogen antibiyotik verdi kullanıyorum ama şuan ağzından hep köpük cıkıyo bu nedir sizce bebeğim 2.5 aylık

Eklentiler

• IMG_20160712_101929_383.webp
    IMG_20160712_101929_383.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
Antibiyotik yan etki yapmis olabilir mi? Durup dururken mi oluyor bu sekilde. Prospektusu okuyun isterseniz. Cok gecmis olsun

Antibiyotik yan etki yapmis olabilir mi? Durup dururken mi oluyor bu sekilde. Prospektusu okuyun isterseniz. Cok gecmis olsun
Antibiyotik veridigimden beri sürekli ağzı köpürüyo tükürüyo doktora götürdüm daha 2 gün olmuş geleli normal deyip azarlayıp gönderdi terbiyesiz bide özel olucak yani napmalıyım bilmiyorum :(

Canim bosver bence sen o doktoru. Al ufakligi imkanin varsa hemen simdi baska bir doktora getir. Ben hic oyle bi tepki gormedim yani cok sacma neticede normal bisey degil.

Ya ben anlamıyorum gerçekten, niye çocuğunuzu alıp bir başka doktora daha götürmüyorsunuz?
Burada ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsiniz ki?

Lütfen vakit kaybetmeden bebeğinizi bir doktora götürün ki doğru teşhis uzman tarafından verilsin.
Kulaktan dolma bilgiler, bu tarz durumlarda işe yaramaz.
Halıdaki lekeyi çıkartmaktan bahsetmiyorsun, bir bebeğin sağlığı söz konusu olan!

Ya ben anlamıyorum gerçekten, niye çocuğunuzu alıp bir başka doktora daha götürmüyorsunuz?
Burada ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsiniz ki?

Lütfen vakit kaybetmeden bebeğinizi bir doktora götürün ki doğru teşhis uzman tarafından verilsin.
Kulaktan dolma bilgiler, bu tarz durumlarda işe yaramaz.
Halıdaki lekeyi çıkartmaktan bahsetmiyorsun, bir bebeğin sağlığı söz konusu olan!
Ben zaten buradan bir ilaç veya bir çare aramıyorum aynı şey basına gelen varmı diye soruyorum kii buda çok normal bunu da sormıyacaksam bu site neden var ozaman zaten başka bir doktora götüürücem pardon ama size ne bu durumdan ben aynı şey basına gelen var mı dedim beni eleştirip burnunuzı şokun demedim iyi günler

Back
X