• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısnız

hacer3458

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
8
Kızlar ben 8 gün adetım gecıktı bugün de böyle sılık şekilde leke gelmiş 2 düşük öyküm var bu yüzden korkuyorum adet geçtikten sonra leke görmek normalmi hamıle olma ihtimali varmı

Kızlar ben 8 gün adetım gecıktı bugün de böyle sılık şekilde leke gelmiş 2 düşük öyküm var bu yüzden korkuyorum adet geçtikten sonra leke görmek normalmi hamıle olma ihtimali varmı
Var canım ama bi test yap Bikaç gün bekle düşük öykün varsa.

Her girdiğiniz ilişkide zamanla ma doğru ise hamile olma ihtimali var canım bir test alıp bak bana kalırsa

Kan pıhtılaşmam var 2 kez düşükten sonra öğrendim hamıle kalınca doktorum iğneye başlayacak o yüzden sormak istedim böyle birşey yaşayan varmı diye bı kaç gün bekleyeceğim o zaman devam ederse günüm geçtikti derım eğer devam etmezse kan verırım
Her girdiğiniz ilişkide zamanla ma doğru ise hamile olma ihtimali var canım bir test alıp bak bana kalırsa

Kan pıhtılaşmam var 2 kez düşükten sonra öğrendim hamıle kalınca doktorum iğneye başlayacak o yüzden sormak istedim böyle birşey yaşayan varmı diye bı kaç gün bekleyeceğim o zaman devam ederse günüm geçtikti derım eğer devam etmezse kan verırım
Canim 8 gun gecikmedin mi zaten?

Gecıktım ama şuan ufak leke geldı sılık o kadr ıleryelten günde artarsa dedim belkı adet olduğum ıcın dır bazen gecıkıo adet göre de biliyorum ama kararsız kaldım ondan sormak ıstedım
Yani benzer sey yasayan vardir veya yoktur bence test yapip doktora gitmelisin canim. Herkesin vucudu farkli. Doktor kontrolunde olmak iyidir.

Allahım inşallah gönlünüze göre verir

Back
X