• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME İHTİMALİ

zeynepciginiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.144
Puanlar
113
8 Mayıs son adet tarihim 23 Mayıs tek korunmasız ilişki tarihim. Adetlerim düzensiz döngüsü, 28 ila 35 günü bulabiliyor.
Bugün 5 haziran korunmasız ilişkinin üzerinden 13 gün geçti , iki tane frelly erken gebelik testi yaptım negatif gölge falan da yok. Adet olana kadar ihtimal vermeli miyim yoksa daha 13. Günden sonra pozitif olma ihtimali yok mu 😂 bence yok ama olsa iyi olurdu kocamı ikna edemiyorum korunuyor jfjfkf

Yani adetin gecikmesini bekle tabiki bazıları gecikince öğreniyor

Yani adetin gecikmesini bekle tabiki bazıları gecikince öğreniyor
Sorun şu ki adet tarihimi bilmiyorum 🥲 28 günlük döngüye göre bugün mesela ama 35 günü bulabiliyor pcos var, tek korunmasız ilişki olduğu için ilişki üzerinden sordum 13. Günde belli olur mu diye 🥲

Sorun şu ki adet tarihimi bilmiyorum 🥲 28 günlük döngüye göre bugün mesela ama 35 günü bulabiliyor pcos var, tek korunmasız ilişki olduğu için ilişki üzerinden sordum 13. Günde belli olur mu diye 🥲
Tekrar test yaptınız mı ? Kan verebilirsiniz

Regl olmadım ertesi gün yaptım yine negatif 😂 ama ben bir gebelik geçirdim, o yüzden olsam hissederim farklılık yok normal gecikme yaşıyorum muhtemelen
Belirti olmadan da gebe olan çok kadın var bence bi kan testi verin

Belirti olmadan da gebe olan çok kadın var bence bi kan testi verin
Olmazsam bu hafta tekrar bir idrar testi yaparım ama tek korunmasız ilişki olmuştu 14. Gününde yaptım en son testi olsaydı en azından minik gölge verirdi diye düşünüyoru

Kızlar merhaba sizlere bişey soracam ben KLOMEN kullandım çatlatma iğnesi kullandım. Ve Regl 3 gün geçti adet olacak gibi ağrılarım var ama böyle adet de değil gibi tuhaf bir ağrı test yaptım negatif kan testi ne zaman vereyim sizce

Kızlar merhaba sizlere bişey soracam ben KLOMEN kullandım çatlatma iğnesi kullandım. Ve Regl 3 gün geçti adet olacak gibi ağrılarım var ama böyle adet de değil gibi tuhaf bir ağrı test yaptım negatif kan testi ne zaman vereyim sizce
İğneyi olduktan sonra 16 gün geçtimi

Hiç kullanmadım klomen , adetin geçmiş zaten vermen kolaysa eğer ver için rahatlar

Böyle normal bir ağrım da yok kasılıyor karnım ve ağrım var Regl bgnle birlikte 4 gün gecikmiş oldu normal mi sizce bu

13 günde negatif sonuç büyük oranda güvenilirdir canım. Regl dönemin gecikirse bir hafta daha bekleyip kan testi (Beta-HCG) yaptırman kesin sonuç verir.

Back
X