Acil bakın kızlar

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Uyumayan illaki vardır
Ya da yeni uyanan
Günaydın kızlar

Ben uyuyanlardandım. Maalesef şiddetli diş ağrısıyla uyanmak zorunda kaldım.

20lik diş ameliyatı oldum ve o zamandan bir çürüğüm vardı
Doktor 20lik ol gel çürüğe dolgu yapalım dedi.

Sonra ağrım geçince ben biraz gitmeyeyim ağrım yok ne de olsa diyerek gitmedim :kızgın:

Şu an hamileyim 3 aylık ara ara yoklayan ağrım çok şiddetlendi uykumdan uyandım resmen

Doktorum lokal uyuştuyucunun bir zararı olmaz demişti öncesinden gidebilirsin demişti gitmedim

Çok pişmanım ama geriye dönemem
Çaresiz çekiyorum ağrıyı
Yarın dişçiye gitmeyi düşünüyorum
Bir taraftan kan sulandırıcı vurunuyorum

Benim gibi hamileyken dişine işlem gören var mı ?
Röntgen nasıl çekildi?
Şuna geçmesi için ne yapabilirim?
Kan sulandırıcı yarın vurunmasam dişime işlem yapabilirler mi ileriye mi atarlar bilen var mı ?
Yardım edin çok kötüyüm :KK61:

bir bilgim yok malesef
Ama kendinize kızmayın neden vaktiyle gitmedim diye. gitmemişsiniz ve o seçenek çoktan bitti. pişmanlık zaten fayda vermeyecek
bir daha canınızı sıkmayın
doktora gidin inşallah faydası olur

Ben hamilelikte çok diş problemi çektim. Evet lokal anestezi hamileyken sorun olmuyor. Dolgu kolay işlem. Git yaptır kurtul. Yoksa çok çekersiniz ağrısını. Ben anlayamadım korktuğunuz şeyi..

Ben hamilelikte çok diş problemi çektim. Evet lokal anestezi hamileyken sorun olmuyor. Dolgu kolay işlem. Git yaptır kurtul. Yoksa çok çekersiniz ağrısını. Ben anlayamadım korktuğunuz şeyi..
Kan sulandırıcı vurunuyorum kanama sıkıntı olursa diye korkum
Bir de siz hamileyken yaptırmışsınız röntgen sorun oluyor mu ? Hangi diş nasıl kRar veriliyor ?

Benim sana zararlı ya da zararsız demem uygun olmaz. Önce kadın doğumcuna git danış ve diş için işlem yapılabilir şeklinde imzalı kağıt al. O kağıtla dişçine git o yapılabilecek işlemleri yapar. Diş dolgu olacak demiş zaten hangi diş olduğunu bikiyordur o. İlla röntgen gerekmez. Diş doktorun iyiyse bırak o halleder. Şahsen benimki yeri geldi anestezisiz dolgu bile yaptı. Ben ona güvendim şükür sorun yaşamadım ama gerçekten işinde iyi bir diş doktorum var. Ne olursa olsun bir an önce o çürük dişi yaptırmanız lazım yoksa doğum sancısını mumla ararsınız.

Benim sana zararlı ya da zararsız demem uygun olmaz. Önce kadın doğumcuna git danış ve diş için işlem yapılabilir şeklinde imzalı kağıt al. O kağıtla dişçine git o yapılabilecek işlemleri yapar. Diş dolgu olacak demiş zaten hangi diş olduğunu bikiyordur o. İlla röntgen gerekmez. Diş doktorun iyiyse bırak o halleder. Şahsen benimki yeri geldi anestezisiz dolgu bile yaptı. Ben ona güvendim şükür sorun yaşamadım ama gerçekten işinde iyi bir diş doktorum var. Ne olursa olsun bir an önce o çürük dişi yaptırmanız lazım yoksa doğum sancısını mumla ararsınız.
Haklısınız bugün randevum var diş doktorum anestezi olmadan da yapabilirim dedi bahsettiğiniz gibi umarım sorunsuz halledebiliriz. Kadın Doğum doktorumla da konuştum lokal anestezi sorun olmaz dedi. Bilgiler için teşekkür ederim

Zaten dolgu yaptırcakmışsın diş çekilmiycek ki kanama niye olsun diş çekilcekse ki dişçin seni kendi doktoruna yolluyor raporla kendi doktorun raporu doldurur 3-10 gün falan önceden kes kan sulandırıcıyı der ondan sonra diş çekilir
ama dediğim gibi zaten dolgu olacak problem yok

Back
X