Acil bakın kızlar

Bi de bayıl istersen

Neyinden utandın bu kadar? Altı üstü regl olmuşsun. Çekseydin sandalyeyi mutfağa kendin bile temizlerdin
Ev o kadr kalabalıktı kı erkek kardesı abisi full erkek onu yapabileceğim ortam yoktu

Regl iken beyaz sandalyeye oturmak benim için fobi gibi birşey. Sürekli kalkar kontrol ederim. Ben olsam erkek arkadaşıma regl olduğumu ve eve geldiğimde fark ettiğimi evde oturduğum sandalyeye geçip geçmediğini kontrol etmesini söylerdim. Eğer geçtiyse çaktırmadan nasıl silebileceğini anlatırdım.

Bir daha gormeyeceğim insanlar olsa bende bu kadar takmazdım da of cok utancı verici bı durum oldu benim ıcın 😔
Sevgilinden ayrıl. 😂😂 Kız abartma bir şey olmaz. Sevgiline söyle sandalyeye baksana bi leke var mı diye yüzlemez zaten kendi halleder. İnsanlık hali.

Regl iken beyaz sandalyeye oturmak benim için fobi gibi birşey. Sürekli kalkar kontrol ederim. Ben olsam erkek arkadaşıma regl olduğumu ve eve geldiğimde fark ettiğimi evde oturduğum sandalyeye geçip geçmediğini kontrol etmesini söylerdim. Eğer geçtiyse çaktırmadan nasıl silebileceğini anlatırdım.
İşin şakası bir yana @Esmerr89 yapman gereken toplarak bu canım bak. Vakit geçmeden söyle.

Oda tıksınır diye soyleyemedım onada😔
Niye dağda mı yaşıyor bu arkadaş da karşı cinsin her ay düzenli olarak regl olduğunu bilmiyor?
İlk kez mi öğrenecekte tiksinecek?

Back
X