- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 31
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
Ama belirtilerin hepsi vardı akıntı ekmek bacak agrısı kasık bel baş dönmesine kadar yaşadım birden kesildi vajınam çok kuru normal de bukdr kuru olunca adet oluyordum17 haftalık hamileyim ilk haftalarda bende hiç belirti yaşamadım diyebilirim ne başım döndü ne midem bulandı ne akıntı hiç bişi olmadı sadece geceleri bacağıma vuran ağrım oluyor ....hala bile ultrosanda bebğimi görmesem hamile değilim derim ...korkma illa belirti yaşıyacaksın diye bir şey yok
Şiddetli bir ağrı hissettin mi belde yada kasıklarında? Burdan ne söylesek boş. Belirtiler elbet bir gün geçecek normale döneceksin. Ama Allah korusun tersi de olabilir. En iyisi hormon testi yaptırmak, ultrasonla baktırmak. Allah bebeğini sana bağışlasın.yaklalık 5haftalık hamileyim geçenlerde çok akıntıdan dolayı konu açmıştım ve iki gündür kup kuruyum akıntımdan eserr yok adet olcakmış gibi vajınam kupkuru hamilelik belirtilerimin hepsi gitti kayboldu kasık ağrım sancılarım belim baş dönmem akıntım yokk olduu sadece göğslerim hassasiyet devam çok korkuyorum belirtiler kayboldukça bebekte sıkıntı olabiliyormuş hamilelikte kuruluk yaşayan varmı iki güne kadar su gibi akıyor du şuan zerre yok kupkuruuu
Yok hiç hissetmedim şidrtli haff hafif oluyordu hemen geçiyordu akıntım çok fazlaydı iki gündür hiç yok ara da köpüklü beyaz geliyor ama zar zor inşh sorun yoktur belirtilerin kaybolması kötü die duydum amŞiddetli bir ağrı hissettin mi belde yada kasıklarında? Burdan ne söylesek boş. Belirtiler elbet bir gün geçecek normale döneceksin. Ama Allah korusun tersi de olabilir. En iyisi hormon testi yaptırmak, ultrasonla baktırmak. Allah bebeğini sana bağışlasın.
İnsan dogal olarak yapıyor bende tüm belirtiler vardı birden kayboldu ve kese gözükmedi en son kntrldeÇok fazla kuruntu yapmayın bence.
Bende ilk başlarda belirtiler yoktu.
Doktora gittiniz mi bence hemen doktor a görünİnsan dogal olarak yapıyor bende tüm belirtiler vardı birden kayboldu ve kese gözükmedi en son kntrlde
Daha pazartesi gittim ve iki gündür alıntı yok ama suan başldı sefaf sefafffDoktora gittiniz mi bence hemen doktor a görün
İnşallah üzülmemek elde değil ki ya evliliğim hep sorunlu geçti bu şeyler yüzünden enfeksionlar mantarlar heran bişi olcsk korkusuİnşallah bişey olmaz üzmeyin kendinizi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?