Acil bakın lütfen endişelenmiyorum erken nimo gebelik testi

Merhabalar regl estiğim en son 10 Haziran dı düzenli ölçüyorum zaten pcos tan dolayı ama son 3 4 gündür aşırı mide bulantısı baş ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum daha fazla ara ara kaşık ağrısı ama dogrulamıyorum biran da giriyor sanki ters hareket etmişim gibi şüphelenip test yaptım ilk idrar la böyle olur gebelik yaşayan var mı kan pıhtılaşması sorunum var ondan korkuyorum
Hafif bir çizgi var ama test hatalı olabilir kan verin netleşsin. Yaşadığınız belirtiler kasık ağrısı dışında 6 7. Gebelik haftasından itibaren başlar çoğunluğu psikolojik. Kan pıhtılaşmanız varsa kan verin gebeliğiniz netleşsin doktor kan sulandırıcı verecektir zaten endişelenmeyin. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz 🌸

Hafif bir çizgi var ama test hatalı olabilir kan verin netleşsin. Yaşadığınız belirtiler kasık ağrısı dışında 6 7. Gebelik haftasından itibaren başlar çoğunluğu psikolojik. Kan pıhtılaşmanız varsa kan verin gebeliğiniz netleşsin doktor kan sulandırıcı verecektir zaten endişelenmeyin. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz 🌸t

Back
X