- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- Konu Sahibi mercandedee
-
Var ikinci çizgi onlarca test yapmış biri olarak iyi biliyorum silik bi çizgi ama var benimde böyleydi sonuç pozitifBariz tel çizgi. Hanımlar boş umut vermeyelim bence.
Konu sahibi sabah ilk idrarla yapsın.
Var ikinci çizgi onlarca test yapmış biri olarak iyi biliyorum silik bi çizgi ama var benimde böyleydi sonuç pozitif
5 gebelik geçirdim dusuklerimle birlikte toplamda sayısız test yaptım net çizgiyi gördüğüm de oldu bu şekilde silik çizgiyle öğrendiğimde oldu gebelikleri ama bebek olmadığı zaman hiç bi şekilde çizgi çıkmadıAdetime iki gün kala yaptım ben çok net çizgi çıktı. Büyütüyorum büyütüyorum yok. Deidğim gibi çıkmama ihtimali yüksek ben boş umut vermek istemem
5 gebelik geçirdim dusuklerimle birlikte toplamda sayısız test yaptım net çizgiyi gördüğüm de oldu bu şekilde silik çizgiyle öğrendiğimde oldu gebelikleri ama bebek olmadığı zaman hiç bi şekilde çizgi çıkmadı
Evet bi ihtimal test bozuk olabilir ama sıklıkta olsa ikinci çizgi görüldüğünde yüksek ihtimal gebe
Büyütmeden bakın belli belirsiz ama var büyütünce kayboluyor
Bende 2.3 yillik evliyim cogu kez yaptim test ama hic bi zaman gormedim ikinci cizgiyi silik bile gormedim kuruma cizgisi diyorlar bir gün sakladim yine goremedim5 gebelik geçirdim dusuklerimle birlikte toplamda sayısız test yaptım net çizgiyi gördüğüm de oldu bu şekilde silik çizgiyle öğrendiğimde oldu gebelikleri ama bebek olmadığı zaman hiç bi şekilde çizgi çıkmadı
Evet bi ihtimal test bozuk olabilir ama sıklıkta olsa ikinci çizgi görüldüğünde yüksek ihtimal gebe
Büyütmeden bakın belli belirsiz ama var büyütünce kayboluyor
Aslinda başka bi acıdan çekilse daha belli olacak üstüne flaş parlamış gibi duruyorBelli belirsiz beyaz çizgiyi diyorsanız o testin renklenmesi gereken kısmı. Yani normalde idrardan önce flaşla fotoğraf çekerseni iki tane bu çizgiden yine görürsünüz. O çizginin pembe olması lazımz
Aynen bebek olmayınca hiç bi şekilde çıkmıyor o ikinci cizgi silik bile olsaBende 2.3 yillik evliyim cogu kez yaptim test ama hic bi zaman gormedim ikinci cizgiyi silik bile gormedim kuruma cizgisi diyorlar bir gün sakladim yine goremedim
Test bozuk hayalet çizgi çıkmış tekrar başka bir markayla deneyin önemli olan çok açık pembe olması
Ay çok hoş yaKizima hamile kaldigimda oyle bi hayalet cizgi cikmisti ki, esime gosterdim dedim bak cizgi var.
Yok dedi ne cizgisi,teste ben isemis olsam da o cizgi cikarama gercekten hamileymisim meger..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?