- 12 Şubat 2025
- 141
- 10
- 13
- 23
Tebrik ederimEvet 91 çıktı
Amin bekleyen herkese nasip olsun inşallah sağlıklı sıhhatliTebrik ederimsağlıcakla kucağınıza alırsınır inşallah
Senin gibi defalarca yaşadım canım onun için adet günü yap test dedim kendi psikolojin için öbür türlüsü gel git insanı manyak ediyorYani âdete 2 yada 1 gün kala yapsam çıkar mı bu belirtiler dışında başka belirtim Yok var mı yoksa bpikolijikmen mi yoksa âdet mi olacam bilmiyorum bende benim gibi yaşamış olan beki burada biri var yazayım dedim
He valla öyle düşüne düşüne insanın psikolojisi bozuluyorSenin gibi defalarca yaşadım canım onun için adet günü yap test dedim kendi psikolojin için öbür türlüsü gel git insanı manyak ediyor
Beyaz akımtı olmuş muydu bide adet belirtisi bel ağrısı kasık ağrısıBencede pozitif, 2.günü benimde böyle çıktı. Bende henüz kan vermedim.
Evet beyaz akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor. Bide ben hastalanmıştım üşüttüm galiba bütün ağrılar falan birbirine karıştıBeyaz akımtı olmuş muydu bide adet belirtisi bel ağrısı kasık ağrısı
Test yaptınız mıEvet beyaz akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor. Bide ben hastalanmıştım üşüttüm galiba bütün ağrılar falan birbirine karıştı
Senin pozitif mi çıktı negatif mi merak ettimSenin gibi defalarca yaşadım canım onun için adet günü yap test dedim kendi psikolojin için öbür türlüsü gel git insanı manyak ediyor
Evet sohbetin başında paylaşmıştım testin fotoğrafını pozitifTest yaptınız mı
Şuan pozitifSenin pozitif mi çıktı negatif mi merak ettim
Bende test yaparsam pozitif gorurmuyum senceŞuan pozitif
Belirtilerin var ama bence biraz daha sabret adetin birinci günü yap inşallah pozitifi görürsünBende test yaparsam pozitif gorurmuyum sence
Adetin 1. Günü yaptımSen adetin kaç gün gecikti test yaptın bende ona göre test yapmayı düşünüyorum
Sohbetin başına giderseniz orada var fotoğrafRica etsem bana testin fotoğrafını gönderebilir misiniz
Ben hastalanmıştım ateş falan her yerim ağrıyordu o yüzden belirti tam olarak kestiremiyorum ama yoğun beyaz akıntı vardı hala da varSenin de belirtilerin brnimkime benzer mıydı yoksa benimkinden daha farklı kusura bakmayın rahatsız ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?