Hamile değilsiniz adette düzensizlik yaşıyor olabilirsiniz normalde düzenli mi ? Ella adeti geciktirebiliyor ama düzenliyse de bu kadar gecikeceğini sanmıyorum.Daha önce de konu açtım ama artık panikten delircem en son adet 28 Nisan ilişki 16 Mayıs Ella kullanmak zorunda kaldım kaza oldu diye. Beta 0.531 idrar testleri tek çizgi dün bi kanama oldu geçti noluyor Allah aşkına
Düzenli normalde o yüzden bu kadar panikledimHamile değilsiniz adette düzensizlik yaşıyor olabilirsiniz normalde düzenli mi ? Ella adeti geciktirebiliyor ama düzenliyse de bu kadar gecikeceğini sanmıyorum.
O zaman bi doktora gidin muhtemelen adet düzensizliğiDüzenli normalde o yüzden bu kadar panikledim
Çok antibiyotik kullandım bu ara. Başka sorunlarla uğraştım doktor görmek istemiyorum artık ama mecburen öyle gibiO zaman bi doktora gidin muhtemelen adet düzensizliği
Antibiyotikler de yapabilir. Alın bi tarlusal için sökülür zararı olmaz. Ama tekrarlarsa bi jinekoloğa görünün.Çok antibiyotik kullandım bu ara. Başka sorunlarla uğraştım doktor görmek istemiyorum artık ama mecburen öyle gibi
Tarlusal bilmiyodum bakim bi ona. Dünkü kanamayla tamam oldum dedim ama sıfır tertemiz resmen oturup ağlicam nerdeyseAntibiyotikler de yapabilir. Alın bi tarlusal için sökülür zararı olmaz. Ama tekrarlarsa bi jinekoloğa görünün.
Belki sökülecektir benim kürtaj sonrası adetlerim nerdeyse iki gün öncesinden başlıyor üçüncü gün tam kanama geliyor mesela. Tarlusala bakabilirsiniz biraz daha bekleyip dediğim gibi zararı yoktur .Tarlusal bilmiyodum bakim bi ona. Dünkü kanamayla tamam oldum dedim ama sıfır tertemiz resmen oturup ağlicam nerdeyse
Ella hormonları mahvettiği için adet düzensizliği yaparDaha önce de konu açtım ama artık panikten delircem en son adet 28 Nisan ilişki 16 Mayıs Ella kullanmak zorunda kaldım kaza oldu diye. Beta 0.531 idrar testleri tek çizgi dün bi kanama oldu geçti noluyor Allah aşkına
Bu beta yükselmez artık dimiElla hormonları mahvettiği için adet düzensizliği yapar
Ya il dışı seminere geldim pedle. Sıcakta takıyım mı cıksrıyım mı bilemiyorum bi karnım ağrıyor bi ağrımıyo ne ilaçmış mahvettiBelki sökülecektir benim kürtaj sonrası adetlerim nerdeyse iki gün öncesinden başlıyor üçüncü gün tam kanama geliyor mesela. Tarlusala bakabilirsiniz biraz daha bekleyip dediğim gibi zararı yoktur .
Sanmıyorum son ilişki tarihinden bayağı geçmiş yükselmez artık. Biraz daha bekleyin bence sökülür ilaçların yan etkisidir.Bu beta yükselmez artık dimi
Teşekkür ederim. Mantıklı olanın farkındayım ama psikolojim pert oldu sürekli acaba diyorumSanmıyorum son ilişki tarihinden bayağı geçmiş yükselmez artık. Biraz daha bekleyin bence sökülür ilaçların yan etkisidir.
Merak etmeyin hamilelik endişeniz varsa değilsiniz. Bu arada Ella korunma yöntemi de değil. Partneriniz korunsun eğer tedbir istiyorsanız. O tür haplar dengeyi alt üst eder.Teşekkür ederim. Mantıklı olanın farkındayım ama psikolojim pert oldu sürekli acaba diyorum
Aynen öyle. Kaza oldu mecbur kaldım ama burnumdan geldi gerçektenMerak etmeyin hamilelik endişeniz varsa değilsiniz. Bu arada Ella korunma yöntemi de değil. Partneriniz korunsun eğer tedbir istiyorsanız. O tür haplar dengeyi alt üst eder.
Bir şey olmaz merak etmeyinAynen öyle. Kaza oldu mecbur kaldım ama burnumdan geldi gerçekten
İnşallahBir şey olmaz merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?