• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Bakın lütfen

melissss33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Adetim 1 temmuzda oldum ve test yaptım hafif silik çıktı çok belli değil sizce hamile olabilir miyim lütfen cevap verin

Eklentiler

• B22605EA-FD3C-487B-AC06-C83A5595668F.webp
    B22605EA-FD3C-487B-AC06-C83A5595668F.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 67
Adetim 1 temmuzda oldum ve test yaptım hafif silik çıktı çok belli değil sizce hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
Olabilir kuzum. Kuruma çizgiside olabilir inşallah sağlıklı bir gebeliktir🌸 adet gününüz geçti mi?

Merhaba bende en son 5 temmuzda oldum adet 16 temmuz yumurtlama günümdü ikigun önce korunmadik dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikiside 5 dk içinde silik çıktı aynı senin test gibi p.tesiyi bekliyorum kan vercem

Merhaba bende en son 5 temmuzda oldum adet 16 temmuz yumurtlama günümdü ikigun önce korunmadik dün ve bugün erken gebelik testi yaptım ikiside 5 dk içinde silik çıktı aynı senin test gibi p.tesiyi bekliyorum kan vercem
Sonucunuz ne çıktı

Back
X