acil bakın lütfen .

vuslatt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
225
1
118
Bursa
arkadaşlar elimde bir hat var pin ve puk kodu yok . pini üç defa yanliş girğim için puk istedi . puk numaramı müş hiz. öğrendim . ama puku girdikten sonra yeni pin diyor onu giriyorum kendim yeni pin sonra doğrula diyor tekrar yazıyorum kod yanliş diyor kabul etmiyor .lütfen yardım bu nedir?

Pin i değiştirdikten sonra aynı pini doğru yazdığınızdan eminsiniz değil mi?
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.. Sim kartın sarı kısmı(alıcı kısmı) çizilmiş olabilir mi ya da?

Pin i değiştirdikten sonra aynı pini doğru yazdığınızdan eminsiniz değil mi?
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.. Sim kartın sarı kısmı(alıcı kısmı) çizilmiş olabilir mi ya da?

doğru yazdığımdan eminim ama olmuyor . hayır çizik falan değil yaa neden olmuyor ki

müşteri hizmetlerini arasanız bi faydası olur mu ki? 2. şifreyi 1. ile aynı girdiğinize eminseniz...

müşteri hizmetlerini arasanız bi faydası olur mu ki? 2. şifreyi 1. ile aynı girdiğinize eminseniz...

eminim ya kaç kere denedim . az öncde gidip arkadaşimdan aramiştim . benm telim yok . şimdi napıcam off . ev telinden müş hiz. aranır herhal de dimi.bide başka biyerden deneyim tekrar aramayı

arkadaşlar şimdi bir telefncuya gitsem . numarasını bile bilmediğim birhattın puk kodunu falan kırarmı ki?

Vuslaat canim merak ettim hattin numarasini bile bilmiyosun evde mi buldun nooldu bebegimm halledince haber ver merak ettim valla

hatla ilgisi yok ki bu durumun , muhtemelen tuşlarda problem var , ilk girdiğin pinle ikincisi tutmuyo..başka bi telefonda dene ? dokunmatikse falan sıkıntı oluyo olabilir..başka bir telefona tak ,o da olmuyosa senlik birşey yok telefoncuya git , iki dk da hallederler..

Numarasini bilmedigin numaranin puk kodunu nasil aldin ?
kime ait oldugunu nasil tahmin ettin ki,
musteri hizmetleride eskisi kadar kolay degil oyle pat diye soylemiyorlar,
bir suru soru sorarlar ???
merak ettim ?

Numarasini bilmedigin numaranin puk kodunu nasil aldin ?
kime ait oldugunu nasil tahmin ettin ki,
musteri hizmetleride eskisi kadar kolay degil oyle pat diye soylemiyorlar,
bir suru soru sorarlar ???
merak ettim ?

eşim hattını kırmişti tel kullanmıyordu bir süredir . bende dün cebinde hat buldum kırdığı hattı cıkardı sandım o hattın pukunu buldum. ama sanırım durum değişik . yani bu başka bi hatta olabilir onun puku olmadığına göre .şimdi elimde bir hat var ama numarasını falan hiçbişiyin bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…