- 5 Eylül 2023
- 151
- 39
- 18
- 28
- Konu Sahibi dyt_725495
-
Canım ben de hsg için beklerken stresten adetimi geceiktirmiştim, umarım senin gebelikle sonuçlanır bu gelişme, benim de sarı gibi kremdi bir akıntı geliyor son günlerdeİnşallah gebesindir senin benim RABBİM tüm isteyen herkese nasip etsin3. Günün test yapmak istemiyorum sonuç negatif çıkar diye korkuyorum hiç gecikme yaşamadım bundan önceki yumurtlama doneminde ovuslayon testinden birlikteliklerim oldu belki bir ihtimal tutar diyorum belkide değil 1 yıllık evliyim gebelik oluşmadı doktora gittim hormon testi yumurta testi yaoti 2 günü gitmem gerekiyordu tekrardan test sonuçları için 3. Günü olmadım daha ara ara adet sancım oluyor bide sıvı gibi birşey geliyor
Biraz daha koyu krem rengi diyebilirimbeyaz sulu akıntı mı
benimde süt beyazı akıntım geliyor,ama hsgden sonra enfeksiyon olabilme ihtimali yüksekmiş,hamilelikle bir alakası var mı acabaCanım ben de hsg için beklerken stresten adetimi geceiktirmiştim, umarım senin gebelikle sonuçlanır bu gelişme, benim de sarı gibi kremdi bir akıntı geliyor son günlerde
Ben enfeksiyon için ilaç içtim bir de dahiliyeye başka bir şey için gitmiştim enfeksiyon için test yaptı negatif çıkmıştıbenimde süt beyazı akıntım geliyor,ama hsgden sonra enfeksiyon olabilme ihtimali yüksekmiş,hamilelikle bir alakası var mı acaba
bana da doktorum antibiyotik vermişti,eğer her şey normal ise bırak demişti,bıraktım ama simdi de ara ara akıntım oluyorBen enfeksiyon için ilaç içtim bir de dahiliyeye başka bir şey için gitmiştim enfeksiyon için test yaptı negatif çıkmıştı
Hsg kolaymi hiç cekilmedim daha önce tüplerin acikmi kapalimiCanım ben de hsg için beklerken stresten adetimi geceiktirmiştim, umarım senin gebelikle sonuçlanır bu gelişme, benim de sarı gibi kremdi bir akıntı geliyor son günlerde
Bana antibiyotiği 3 gün kullandım, ben akıntıyı çok önemsemedim nedense bende sık olan bir şey benim 2 hafta önce falan parçalı kan geldi 1 kez hatta erken adet oldum sandım hsg sonrası ama adet değilmiş bi daha hiç gelmedi sende böyle bir şey oldu mubana da doktorum antibiyotik vermişti,eğer her şey normal ise bırak demişti,bıraktım ama simdi de ara ara akıntım oluyor
Canım ben anestezili oldum hiç bir şey hissetmedim, çekildikten sonra odaya aldılar 1 saat sonuç yazılana kadar dinlendim o ara biraz kanamam olmuş ama doktor normal dedi sonrasında, tüplerim içinde Kapalı varsa da açılmıştır Şuan temiz görünüyor dediHsg kolaymi hiç cekilmedim daha önce tüplerin acikmi kapalimi
Yaaa korkuyorum benden isterlerse özelde mi çektirdin peki bende burdan sonuç alıp Ankara'ya gidicem burda doğru düzgün doktor hastane yok eğer bir sorun varsa da er rken teshis önemli 5 aydır rezillik çekiyorumCanım ben anestezili oldum hiç bir şey hissetmedim, çekildikten sonra odaya aldılar 1 saat sonuç yazılana kadar dinlendim o ara biraz kanamam olmuş ama doktor normal dedi sonrasında, tüplerim içinde Kapalı varsa da açılmıştır Şuan temiz görünüyor dedi
Canım ben önce şehir hastanesine gittim biz çekmiyoruz deri ondan sonra da devlet hastanesine bi daha gitmedim çünkü eminim çekseler de çok sonraya sıra veriyorlar burada bende direkt özelde çektirdimYaaa korkuyorum benden isterlerse özelde mi çektirdin peki bende burdan sonuç alıp Ankara'ya gidicem burda doğru düzgün doktor hastane yok eğer bir sorun varsa da er rken teshis önemli 5 aydır rezillik çekiyorum
yok bende kanama olmadı ama, ara ara kasıklarım pıt pıt atıyor akıntım ara ara oluyor,ve normalde olması gereken adet sancılarım şu an yok iyi mi kötü mü bilmiyorumBana antibiyotiği 3 gün kullandım, ben akıntıyı çok önemsemedim nedense bende sık olan bir şey benim 2 hafta önce falan parçalı kan geldi 1 kez hatta erken adet oldum sandım hsg sonrası ama adet değilmiş bi daha hiç gelmedi sende böyle bir şey oldu mu
Yaaa korkuyorum benden isterlerse özelde mi çektirdin peki bende burdan sonuç alıp Ankara'ya gidicem burda doğru düzgün doktor hastane yok eğer bir sorun varsa da er rken teshis önemli 5 aydır rezillik çekiyorum
Hayırlısı olsun vanım en yakın zamanda kavuşuruz inşallahyok bende kanama olmadı ama, ara ara kasıklarım pıt pıt atıyor akıntım ara ara oluyor,ve normalde olması gereken adet sancılarım şu an yok iyi mi kötü mü bilmiyorum
insallah test yapacağım sanırım yarın sabır edemiyorum bir yandan da korkuyorumHayırlısı olsun vanım en yakın zamanda kavuşuruz inşallah
bu arada size takviye vs verdi miHayırlısı olsun vanım en yakın zamanda kavuşuruz inşallah
Bana da haber ver olumlu sonuç alırsan belki ben de tekrar test yaparıminsallah test yapacağım sanırım yarın sabır edemiyorum bir yandan da korkuyorum
bana da inofolic combi hp verdi doktorum,haber edeceğim mutlaka :)Bana da haber ver olumlu sonuç alırsan belki ben de tekrar test yaparımBen zaten inofolic combi kullanıyordum 2 aydır falan ona devam et dedi size verdi mi??
Mutlaka haber verin sabırsızlıkla bekliyorum bu arada sizin eşinizde herhangi bir problem var mıydıbana da inofolic combi hp verdi doktorum,haber edeceğim mutlaka :)
Hayır yok, bütün testlerimiz temiz cıktı çok şükürMutlaka haber verin sabırsızlıkla bekliyorum bu arada sizin eşinizde herhangi bir problem var mıydı
Temizdi hiçbir şey yoktupeki hsg sonucunuz nasıl çıkmıştı
İnanın bilmek her zaman daha iyiErken gebelik testi benim bu defa normal test mi alsam diye düşünüyorum ama yapıp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?