acil bakın ya lutfen:(

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi:(

Daha önce biyere carptinmi? Yada bi sikayetin varmiydi?
Karin agrisi falan normal de bunun icin 4. Hafta daha cooook erken bence. Bende bugün 6+0 oldum insaallah. Ilk gebeligim. Ama cok sükür mide bilantisi ve kusma harici bi sikayetim yok. Baska arkadaslar ne der bilmiyorum ama bana cok erken geldi sanki.
Belkide vücut kendini adapte etmeye calisiyodur sende de oraya vurmustur :) kötü düsünme kötüyü cagirma annesi.
Sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun.
Cok telas edersen doktoru ara o bilgi verir diye düsünüyorum :)

Bebisin hayirli olsun. Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin insaallah

4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi:KK43:
doktoruna danış.. bana kasık ağrılarım yüzünden ilk 2-3 ay progestan verdi hem ağızdan hem vajinal.. zaten ilaç o kadar ağır ki sürekli uyuyor ve dinleniyorsun.. ağrılar kötüye yoruluyor ama dinlenir ve ilaçlarını düzenli alırsan geçiyor gidiyor.. ben progestanı bıraktım..

Hamilelik surecimde her turlu agriyi yaşadım. Cok erken olmasina ragmen 5.haftada kaburga agrisi, miyomlarim yuzunden yattigim yerde donmemi bile engelleyen aşırı agrilar yasadim. Kanaman olmadıkça icini ferah tut. Bu surecte cok farkli agrilar yasayacaksin bu yuzden kendini dinlememeye çalış ve gemen telaslanma ;)

Hamilelik surecimde her turlu agriyi yaşadım. Cok erken olmasina ragmen 5.haftada kaburga agrisi, miyomlarim yuzunden yattigim yerde donmemi bile engelleyen aşırı agrilar yasadim. Kanaman olmadıkça icini ferah tut. Bu surecte cok farkli agrilar yasayacaksin bu yuzden kendini dinlememeye çalış ve gemen telaslanma :KK66:
Çok teşekkür ederim zaten sürekli bi ağrı değil sanki bir yere çarpmisim gibi egildmde aciyo sadece oda az bi aci

Çok teşekkür ederim zaten sürekli bi ağrı değil sanki bir yere çarpmisim gibi egildmde aciyo sadece oda az bi aci
Rica ederim emin ol bir sıkıntı yoktur. Cok agrin olursa parol ya da minoset kullanabilirsin ama ona bile gerek yok birkac gun icinde gecer icini ferah tut ;)

Canim agri olabilir. Benim hamileligimin basindan beri belim agriyor. Artarak devam ediyor. Doktoruma her sordugumda normal diyordu. Doktoruna yine de danis. Icin rahat olsun. Saglikla hamileligini tamamlarsin insallah ☺

Bende hamilelikte her seyi yasadım. Bi ara bel ağrısı basladı. Bi ara eklem ağrısı ellerim ayaklarım dizim cok ağrıyordu. Ayak şişmesi yasadım yüzük falan olmuyo simdi. Mide yanması da oldu. Enfeksiyon mantar idrar yolu hepsi oldu.Simdi hepsi gecti su son üc haftadır iyiyim. Geciyor canım hepsi kolay degil bir bebek gelişiyor orda.

Aklıma geldi canım bel ağrısını 4. Ayda yaşadım. Yogun bicimde bir ay agrımıstır.

Canim seninde doguma hic bisi kalmamis. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺
Sagol canım Allah razı olsun. Oglusum biraz gec gelecek sanırım daha bir sey yok Nisan falan :) açılmada yoktu bir hafta öncesi. Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogum nasip etsin insallah.

Sagol canım Allah razı olsun. Oglusum biraz gec gelecek sanırım daha bir sey yok Nisan falan :) açılmada yoktu bir hafta öncesi. Allah hepimize saglıklı sıhhatli dogum nasip etsin insallah.
Amin canim. Bizimki de hala donmedi. Yeri cok rahat sipanin ☺

doktoruna danış.. bana kasık ağrılarım yüzünden ilk 2-3 ay progestan verdi hem ağızdan hem vajinal.. zaten ilaç o kadar ağır ki sürekli uyuyor ve dinleniyorsun.. ağrılar kötüye yoruluyor ama dinlenir ve ilaçlarını düzenli alırsan geçiyor gidiyor.. ben progestanı bıraktım..
Canım merhaba progestani ağızdan kullanıyorum gece yatmadan iki tane beni mahvediyor resmen sen ne zaman bıraktın kendin mi bıraktın?

4. Haftadayim bel yada kuyruk sokumum da egilince hafif bir acı oluyo neden böyle normalmi:KK43:
Hasret bırakma bizi sorularına hasret :KK76:var ya kurban olurum seni yaratana kız ben sakin ol kuzum olacak agrilarin kolay değil can taşımak neden Anne hakkı ödenmez bak daha ilk ayda neler yapmışız biz de Annelerimize Rabbim hicbirimizi evladiyla sınamasın sen dua et bol bol Allah bebeklerimizi korusun ve korkma daha 8 ayın var küçük Anne :anneadayı:

değişik birşey:S
Benim kuyruk sokumuma sızı gibi,şiddeti az sancı gibi ağrı vuruyor bugün ve şeyimin ortasına doğru.Sol ve sag kasığımida bu sızılı sancılardan vuruyor.Halsizim,hafif mide bulantim var.Endişelenmedim değil yani.Ha iyi doktor normal dediyse tamam.

Canım merhaba progestani ağızdan kullanıyorum gece yatmadan iki tane beni mahvediyor resmen sen ne zaman bıraktın kendin mi bıraktın?
O progestan beni de mahvediyor. Gözüm hep yatakta gündüz1 tane içip min.2 saat uyuyorum. Gece de 2 tane içip sabaha kadar deliksiz :) Bebisler sağlıklı gelsin de, hep uyuyalim :)

Back
X