Acil bakın

yeliznur66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
27
6
1
24
arkadaslar sabah gebelik için kan verdim geldim , eve geldiğimde test yaptım ayrıca ilk idrarla da yapmadım sizce böyle olup gebe olan varmı

Canım bilemiyorum sanki test hatalı gibi 2 çizgi var ama dağılmış durumda kan sonucunda çıkar varsa

T nin altındaki çizginin üstünde dağınık şekilde işte bütün testlerim böyle çıktı
Canım kan verdin ya çıkar sonucun onda herşey beli olur tüm testler böyle ise yüksek ihtimal gebesin bebee bugün yaptım test dünkü testte yok denecek kadar azdı bugün baya belirgin

Eklentiler

• 1000014753.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000014751.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000014752.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000014747.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000014740.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 13
Canım kan verdin ya çıkar sonucun onda herşey beli olur tüm testler böyle ise yüksek ihtimal gebesin bebee bugün yaptım test dünkü testte yok denecek kadar azdı bugün baya belirgin
Umarım gebesinizdir sizde . Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah öğlenden sonra sonucun çıkacak çok merak ediyorum

Umarım gebesinizdir sizde . Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah öğlenden sonra sonucun çıkacak çok merak ediyorum
Sizde kan verdiniz mi . Evet günden güne belirgin oluyor. Bana herkes test bozuk diyor ama aldığım 5 testin hepsi mi bozuk insanın psikolojisini bozuyorlar ya

Sizde kan verdiniz mi . Evet günden güne belirgin oluyor. Bana herkes test bozuk diyor ama aldığım 5 testin hepsi mi bozuk insanın psikolojisini bozuyorlar ya
Çizgi dağılmış olunca insan öyle düşünüyor canım sıkıntı yapma bence 5 test bozuk olamaz kan sonucun ne zaman çıkar

Yok canım ben kan vermedim ben 3,4 gün takip edeyim de sonra veririm şimdi boşuna kan ver heyecanlandırıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…