Acil bakın

Konu sahibi yurt dışında yaşıyormuş profiline göre, yeğeninin de öyle olduğunu varsayıyorum. Yanılıyorsam düzeltsin
Olsun..Dünyanın her yerinde hastanelerin acil bölümü 24 saat açıktır. .isterse giderler. Ama ihmal ediliyor gibi..yada çok sakinler..

Olsun..Dünyanın her yerinde hastanelerin acil bölümü 24 saat açıktır. .isterse giderler. Ama ihmal ediliyor gibi..yada çok sakinler..
Eh yani, hani nasıl bir yerde yaşıyorlar ki kafasını vuran bebeği doktora götürmeleri gerektiğini bilmiyorlar. Çocuk talihliymiş, başına bir iş gelmemiş.

hastane sanki belli bir saatten sonra gelenlere kapıyı kapatıyor..
çocuk bütün gece uyutmamış oturup sabahı mı beklemişler çok ilginç..

Konu sahibi yurt dışında yaşıyormuş profiline göre, yeğeninin de öyle olduğunu varsayıyorum. Yanılıyorsam düzeltsin

Yurt dışı da olsa illaki acil servis hizmetleri vardır ya..
Hani düşmeye bağlı sıvı gelmesi çok normal bir durum depil.

Tedirgin oldum.

Yurt dışı da olsa illaki acil servis hizmetleri vardır ya..
Hani düşmeye bağlı sıvı gelmesi çok normal bir durum depil.

Tedirgin oldum.
10 aylık bebeğin beyninden sıvı gelmesi nedir, ya. Tamamen önemsiz bir şey de olabilir ama onu doktor söyler yani.

Daha belli değil ki..Bir tomografi çekilmemiş bile..İnşallah iyidir çocuk. .
İnşallah iyidir.

10 aylık bebeğin beyninden sıvı gelmesi nedir, ya. Tamamen önemsiz bir şey de olabilir ama onu doktor söyler yani.
İnşallah iyidir.

Anladığım kadarıyla gittikleri doktor sevketmiş
başka bir yere, yada bölüme.
Hani bazı hastanelerin imkanları kısıtlı olur ya.

Bunlarda yetişemeyiz diye
Yarını bekleyecek.

Böyle olmamalı. Dediğin gibi belki önemsiz birşey
ama ya değilse.

genişliğinize şaştım kaldım oğlumun ateşi yükselse gece- gğündüz demeyip hastaneye koşturuyorum siz mi çok sakinsiniz ben mi pimpirikliyim anlamadım gitti

Bende kesinlikle ateş ve bu tarz durumlar da sakin kalamıyorum.
Solugu hastane de alanlardanım.

Bende kesinlikle ateş ve bu tarz durumlar da sakin kalamıyorum.
Solugu hastane de alanlardanım.
yani doğru olan bu sağlık bu hafife almaya gelmez ki büyükler dayanamıyo yeri geliyo yavrum ağzı var dili yok derdini de anlatamaz

yani doğru olan bu sağlık bu hafife almaya gelmez ki büyükler dayanamıyo yeri geliyo yavrum ağzı var dili yok derdini de anlatamaz
Beyninde su akmış demişler ve hala sakinler ben anlamıyorum bunu..
Ben çoktan ortalığı birbirine katip ucmustum hastaneye..
Tamam ben biraz pipirikli bir anneyim.ama böyle olması artı gibi geliyor bana çocuklar söz konusu olunca..

Beyninde su akmış demişler ve hala sakinler ben anlamıyorum bunu..
Ben çoktan ortalığı birbirine katip ucmustum hastaneye..
Tamam ben biraz pipirikli bir anneyim.ama böyle olması artı gibi geliyor bana çocuklar söz konusu olunca..
olması gereken bu ki ben çözemedim aileyi bi gecede geçmiş üstünden büyük genişlik valla:KK12:

Anladığım kadarıyla gittikleri doktor sevketmiş
başka bir yere, yada bölüme.
Hani bazı hastanelerin imkanları kısıtlı olur ya.

Bunlarda yetişemeyiz diye
Yarını bekleyecek.

Böyle olmamalı. Dediğin gibi belki önemsiz birşey
ama ya değilse.
Yetişmeyiz ne demek yani, yetişilir, olmadı özele gidilir, o da olmadı başka bir çare aranır. Aranır yani.

ya bahane olamaz bu çok uçuk bi örnek belki ama karla kaplı yollardan köylüler götürülüyo hastane bundanda mı kısıtlı imkanlar
Aklıma bir tek maddi sorunlar geliyor, hani para yok taksi tutalım, para yok özel hastaneye götürelim ama şahsi fikrim telefonumu alyansımı satarım, o çocuğu yetiştiririm.

Aklıma bir tek maddi sorunlar geliyor, hani para yok taksi tutalım, para yok özel hastaneye götürelim ama şahsi fikrim telefonumu alyansımı satarım, o çocuğu yetiştiririm.
valla insan istemesin istedikten sonra bi yol bulunur bak dakkasına maddi sıkıntıya bile çözüm getirdin demekki olmayacak iş değilmiş

valla insan istemesin istedikten sonra bi yol bulunur bak dakkasına maddi sıkıntıya bile çözüm getirdin demekki olmayacak iş değilmiş
Aynen yani satılır edilir bir şeyler, yapılır yani. Neyse belki bilmediğimiz bir durum vardır belki ama dediğin gibi imkanlar ne kadar kısıtlı olabilir onu da bilmiyorum.

Kızlar yigenim cok şükür iyi neler yazmışsınız neler benim yigenim o annesi onun için öldü 3üzler hangi birine yetişsinler ..

Back
X