Acil bebeğimin kalbi durmuş

Sapsik88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
82
42
3
34
Kizlar mrb. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk çok derinden. Bugün kontrole gittiğimde kesede kanama var kalbi durmuş kürtaj dediler. 6 haftalık görünüyordu ama sata gote 8+3 olmalı. Tüp bebek olduğu için geç görünecek olabilir mi. Napcam ben

benimde benzer haftalarda kalbi durmuştu bebeğimin. çok zor bir süreç ama acınız ilk gün ki gibi kalmayacak 🥲 çok geçmiş olsun. pgt li miydi embriyonuz ?

Kizlar mrb. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk çok derinden. Bugün kontrole gittiğimde kesede kanama var kalbi durmuş kürtaj dediler. 6 haftalık görünüyordu ama sata gote 8+3 olmalı. Tüp bebek olduğu için geç görünecek olabilir mi. Napcam ben
Merhaba kaybınız için çok üzgünüm 9+2olması gerekiyordu 9+0da kalbi durmuş benim de bir iki gün olmuş demişlerdi maalesef kürtaj oldum yok maalesef kalbi durmuştur embriyonuzu genetiğe göndermiş miydiniz ?

Yok göndermemistim. Malesef tüp bebek merkezinede gittim emin olmak için ama durmuş kalbi

Erken haftalarda genelde sağlıksız bir gebelik varsa bu şekilde kayıplar yaşanabiliyor. O yüzden üzülmeyin ama kan pıhtılaşmasına da baktırın bazı hamileliklerde kan sulandırıcıda kullanmak gerekiyor. İnşallah bundan sonra ki bebeğinizi sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız. Kayıp yaşamak çok zor biliyorum rabbim kalbinize ferahlık versin.

Genetik test yaptırcaz evet. Ama benim kurcalayan transfer tarihine göre 6 haftalık sata göre 8+4. Sonradan duyma ihtimalimiz yok mudur🥺 hemen kürtaj dediler iki Dr gösterdik ikiside. Hemen aldırmak mantıklı mı hiç mi umut yoktur

Genetik test yaptırcaz evet. Ama benim kurcalayan transfer tarihine göre 6 haftalık sata göre 8+4. Sonradan duyma ihtimalimiz yok mudur🥺 hemen kürtaj dediler iki Dr gösterdik ikiside. Hemen aldırmak mantıklı mı hiç mi umut yoktur
Maalesef 😢çok üzgünüm bn de iki doktora gösterdim sonrasında kürtaj oldum

Çok geçmiş olsun. Bu kadar uzulecegimi tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin. Gerçekten çok zor bir surecmis.

6. Haftada kalbi atmıyor ki daha. 6. Haftada kese görünüyor 7. Haftada kalp atıyor diye biliyorum. Benim 6 haftalık düşük oldu. Hatta kese göründü diye beta ya bakmayacakti zorla beta baktırdım orada düşük olduğu belli oldu. Sizin beta ya bakıldı mi?

Çok geçmiş olsun. Bu kadar uzulecegimi tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin. Gerçekten çok zor bir surecmis.
çok geçmiş olsun size de, çok üzgünüm. Aklınızda soru işaretleri olmasını ve umut arayışınızı çok iyi anlıyorum, ben de benzer bir süreçten geçtim. 11. Hafta kontrolümde, 8. Haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini öğrendim. Aynı soruları sordum, doktor kalbi duyamamış olabilir mi, biraz beklesek tekrar duyar mıyız, ben mi bir hata yaptım, daha erken farketsem değişir miydi sonuç… inanın burda bir çok kadın aynı yoldan geçti, ve ne yazık ki bu oldukça sarsıcı süreci tüm zorluklarıyla yaşadı, ama sonrasında güzel haberlerle geldiler, hem de kısa süre sonra. İyi yanından bakarsanız, 1. Trimesterdeki erken kayıpların toparlanma süreci de nispeten daha kolay oluyor, inanın çok daha zor hikayeler var, ama tabi herkesin acısı kendisine özel ve yakıcı.

Bu kayıplar genetik sebepli oluyor çoğunlukla, o yüzden şiddetle pgt li denemenizi öneririm bir sonrakinde. Tüm şans ve kolaylıklar sizinle olsun, sevgiyle sarılıyorum🫂

çok geçmiş olsun size de, çok üzgünüm. Aklınızda soru işaretleri olmasını ve umut arayışınızı çok iyi anlıyorum, ben de benzer bir süreçten geçtim. 11. Hafta kontrolümde, 8. Haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini öğrendim. Aynı soruları sordum, doktor kalbi duyamamış olabilir mi, biraz beklesek tekrar duyar mıyız, ben mi bir hata yaptım, daha erken farketsem değişir miydi sonuç… inanın burda bir çok kadın aynı yoldan geçti, ve ne yazık ki bu oldukça sarsıcı süreci tüm zorluklarıyla yaşadı, ama sonrasında güzel haberlerle geldiler, hem de kısa süre sonra. İyi yanından bakarsanız, 1. Trimesterdeki erken kayıpların toparlanma süreci de nispeten daha kolay oluyor, inanın çok daha zor hikayeler var, ama tabi herkesin acısı kendisine özel ve yakıcı.

Bu kayıplar genetik sebepli oluyor çoğunlukla, o yüzden şiddetle pgt li denemenizi öneririm bir sonrakinde. Tüm şans ve kolaylıklar sizinle olsun, sevgiyle sarılıyorum🫂
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı artık🤲

İnsan çok üzülüyor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum ama toparlanacaksınız embriyonuz varsa genetiğe gönderin lütfen transferden önce

Yaaaa çok üzüldüm ben gebelik devam ediyor sandımdı seni . Rabbım nasib etsın hayırlısından sağlıklısından inşallah 😞
Amin canım çok teşekkürler inşallah kalan embriyomu genetiğe gönderdim sağlıklı geldi transfer hazırlığı için adetimi bekliyorum şimdi dualarını eksik etme 🤲❤️

Back
X